ODRŽANO INTERAKTIVNO PREDAVANJE O HIJALURONSKIM FILERIMA U ORGANIZACIJI NAŠEG CENTRA

Više od 120 lekara i stručnjaka bilo je zainteresovano da u subotu, 1. oktobra čuje reč vrhunskog estetskog hirurga Profesora Ali Mojalala, koji je u Beograd došao sa Univerziteta Lion u Francuskoj. Profesor je držao predavanje o anatomiji i kliničkim indikacijama u kozmetičkoj hirurgiji, kao i o važnoj temi, primeni filera u zonama visokog rizika.

 

Dragoceno iskustvo bilo je videti profesora Mojalala kako praktično pokazuje primenu filera na pacijentima i za samo nekoliko minuta menja izgled njihovog nosa, lica, brade bez ikakvih hiruških intervencija. Osmeh na licima pacijenata bio je dovoljan da shvatimo kolika je privilegija svih nas da učimo od jednog od najboljih.  

“Bezbednost pacijenta je uvek na prvom mestu, kao i sklad i lepota lica koji se moraju postići nakon ubrizgavanja filera”, istakao je profesor, koji je tokom predavanja iskreno i otvoreno odgovarao na sva pitanja lekara. Zavidno poznavanje materije pokazali su i svi prisutni, spremni da daju odgovore na profesorova brojna pitanja.

 

Predavanju su prisustvovale i predstavnice Vivasi Laboratorije, Ketrin Gladkova i Šarlot Rej, od kojih smo tokom prezentacija saznali novine o reološkim karakteristikama hijaluronskih filera i načinima primene.

 

Tim centra Medica Aestetica zahvalio je svima koji su doprineli da se održi još jedno u nizu uspešnih predavanja, koje je svakako obogatilo znanje i veštine naših vrsnih lekara, uz obećanje da ćemo se i dalje truditi da organizujemo tako zanimljive i pre svega edukativne seminare.