• ODRŽANO INTERAKTIVNO PREDAVANJE O HIJALURONSKIM FILERIMA U ORGANIZACIJI NAŠEG CENTRA

  Više od 120 lekara i stručnjaka bilo je zainteresovano da u subotu, 1. oktobra čuje reč vrhunskog estetskog hirurga Profesora Ali Mojalala, koji je u Beograd došao sa Univerziteta Lion u Francuskoj.

   

  Saznajte više
 • AKTUELNO
  PREDAVANJE 1. OKTOBAR 2016

  Poštovane kolege,
   

  Veliko nam je zadovoljstvo i čast da Vas pozovemo na izuzetno predavanje, u organizaciji Estetsko-edukativnog centra Medica Aesthetica, koje se održava u Beogradu 1.10.2016. u hotelu Tulip Inn.

   

  Saznajte više
 • Za savršenu liniju bez kompromisa - upoznajte SPM

  SPM - Sukcesivna vakumska masaža - Prvenstveno služi razbijanju i lečenju celulita svih stadijuma.

   

  Ova metoda, namenjena je damama koje su odlučne u nameri da njihova lepota zasija punim sjajem.

  Saznajte više
 • NOVA DIMENZIJA U INTIMNOM ZDRAVLJU ŽENE - DESIRIAL

  Intimna suvoća se često javlja zbog hormonskog disbalansa koji pokreće narušavanje mehanizma hidratacije.

  Za adekvatnu funkciju sluzokože intimne regije, od presudnog je značaja održavati dobar nivo hidriranosti, kako bi se sprečilo isušivanje i iritacija. Injektovanjem hialuronske kiseline koja upija i zadržava vodu, može se  poboljšati sposobnost zadržavanja vode u vulvo-vaginalnoj regiji.

  Saznajte više
 • Edukacija laboratorije Innoaestehtics

  Uvažene kolege, estetsko-edukativni centar Medica Aesthetica Vas poziva na edukaciju laboratorije Innoaestehtics, koja je jedan od vodećih brendova na polju estetske medicine.

   

  11.oktobra, u Beogradu, dr Maria Shirshakova predstaviće Vam usavršene formule mezoterapijskih koktela. Sa velikom radošću očekujemo Vaš dolazak.

   

  Saznajte više

Prodaja i distribucija


Medica Aesthetica je kompanija koja se bavi distribucijom medicinskih sredstava i opreme za oblast estetske medicine. Kompanija Medica Aesthetica, sa svojim timom lekara, koncipirala je svoj rad kako na interakciji i aktivnoj saradnji sa krajnjim korisnikom - pacijentom, tako i na saradnji sa svim lekarima iz oblasti usluga koje pruža. S toga je i strategija marketinškog nastupa kompanije Medica Aesthetica podjednako usmerena ka tim korisnicima.

Brendovi iz oblasti estetske hirurgije, stomatologije i dermatologije koje kompanija zastupa, redovno se promovišu stručnoj javnosti u stručnim časopisima. Osim tog načina njihovog prezentovanja i predstavljanja, kompanija Medica Aesthetica aktivno učestvuje na svim kongresima dermatologa, estetskih hirurga, stomatologa i kozmetičara gde svojim znanjem, iskustvom i stručnošću doprinosi popularizaciji tih brendova i napretku u tendencijama tih grana medicine uopšte.

Kompanija je svesna odgovornosti prema brendovima koje zastupa i trudi se da oni budu adekvatno pozicionirani na tržištu i to preko svih mas medija (pisani, elektronski, televizija i radio i ostale štampane forme), što ima za cilj ima njihovo približavanje krajnjem korisniku.

Medica Aesthetica je u svim zemljama u regionu razvila mrežu za predstavljanje i prodaju proizvoda u okviru brendova koje zastupa. Podrška i odnos prema brendovima je na visokom profesionalnom nivou pa nekoliko puta godišnje organizujemo grupne edukacije na kojima predavanja iz oblasti estetske hirurgije, stomatologije i dermatologije drže eminentni strani doktori i predavači kojima prisustvuje veliki broj doktora iz celog regiona.

Kompanija se trudi i uspeva da deluje na tržištu na kojem su pre svega ciljna grupa doktori iz ove oblasti medicine, oni koji u svom radu primenjuju hijaluronske filere, tretman botulinum toxinom i drugo, a to su dermatolozi, estetski hirurzi, stomatolozi, svi sa zvanjem"aesthetic practitioner". Takođe, kompanija redovno održava kontakt sa lekarima iz lekarske komore Srbije od kojih se prima velika podrška i pomoć.