• Predavanje 10.novembar 2018.

  Pozivamo sve naše prijatelje, kolege i saradnike na akreditovano predavanje u hotelu Falkensteiner 10. novembra 2018.

   

  Radujemo se još jednom druženju i usvajanju novih znanja.

  Saznajte više
 • 22. 09. 2018. Beograd.
  Interaktivno predavanje hijaluronski fileri u hotelu hilton

  14. put po redu, 22.09.2018. u hotelu Hilton, Medica Aesthetica je organizovala Master Class u saradnji sa kompanijom Vivacy.

   

  Ugostili smo prof. Ali Mojallala, jednog od vodećih svetskih stručnjaka estetske hirurgije i anti-ageinga.

  Saznajte više
 • UKLONITE NEŽELJENE KILOGRAME I NASLAGE 

  SPM - Sukcesivna vakumska masaža - Prvenstveno služi razbijanju i lečenju celulita svih stadijuma.

   

  Ova metoda, namenjena je damama koje su odlučne u nameri da njihova lepota zasija punim sjajem.

   

  Saznajte više
 • Uklonite ožiljke! 

  Medica Aisthetica Vam predstavlja najsavremeniji aparat za efikasno uklanjanje ožiljaka i podmlađivanje celog lica i vrata.

   

  Neinvazivna, sigurna i efikasna kombinacija dokazanog blagotvornog dejstava infracrvene svetlosti i bipolarne radio frekvencije uspešno otklanja ožiljke uz istovremeno podmlađivanje kože.

   

  Zakažite besplatan pregled: 062 633 657

  Saznajte više
 • Edukacija laboratorije Innoaestehtics

  Uvažene kolege, estetsko-edukativni centar Medica Aesthetica Vas poziva na edukaciju laboratorije Innoaestehtics, koja je jedan od vodećih brendova na polju estetske medicine.

   

  11.oktobra, u Beogradu, dr Maria Shirshakova predstaviće Vam usavršene formule mezoterapijskih koktela. Sa velikom radošću očekujemo Vaš dolazak.

   

  Saznajte više

Prodaja i distribucija

 

Medica Aesthetica je kompanija koja se bavi distribucijom medicinskih sredstava i opreme za oblast estetske medicine. Kompanija Medica Aesthetica, sa svojim timom lekara, koncipirala je svoj rad kako na interakciji i aktivnoj saradnji sa krajnjim korisnikom - pacijentom, tako i na saradnji sa svim lekarima iz oblasti usluga koje pruža. S toga je i strategija marketinškog nastupa kompanije Medica Aesthetica podjednako usmerena ka tim korisnicima.

 

Brendovi iz oblasti estetske hirurgije, stomatologije i dermatologije koje kompanija zastupa, redovno se promovišu stručnoj javnosti u stručnim časopisima. Osim tog načina njihovog prezentovanja i predstavljanja, kompanija Medica Aesthetica aktivno učestvuje na svim kongresima dermatologa, estetskih hirurga, stomatologa i kozmetičara gde svojim znanjem, iskustvom i stručnošću doprinosi popularizaciji tih brendova i napretku u tendencijama tih grana medicine uopšte.

 

Kompanija je svesna odgovornosti prema brendovima koje zastupa i trudi se da oni budu adekvatno pozicionirani na tržištu i to preko svih mas medija (pisani, elektronski, televizija i radio i ostale štampane forme), što ima za cilj ima njihovo približavanje krajnjem korisniku.

 

Medica Aesthetica je u svim zemljama u regionu razvila mrežu za predstavljanje i prodaju proizvoda u okviru brendova koje zastupa. Podrška i odnos prema brendovima je na visokom profesionalnom nivou pa nekoliko puta godišnje organizujemo grupne edukacije na kojima predavanja iz oblasti estetske hirurgije, stomatologije i dermatologije drže eminentni strani doktori i predavači kojima prisustvuje veliki broj doktora iz celog regiona.

 

Kompanija se trudi i uspeva da deluje na tržištu na kojem su pre svega ciljna grupa doktori iz ove oblasti medicine, oni koji u svom radu primenjuju hijaluronske filere, tretman botulinum toxinom i drugo, a to su dermatolozi, estetski hirurzi, stomatolozi, svi sa zvanjem"aesthetic practitioner". Takođe, kompanija redovno održava kontakt sa lekarima iz lekarske komore Srbije od kojih se prima velika podrška i pomoć.