• Stylage masterclass 2017

  Dobro došli na Stylage masterclass 2017. Za sve one koji jesu ili žele postati virtuozi u radu sa hijaluronskim filerima.

  Poštovane kolege, pozivamo vas na predavanje i nadogradnju vašeg znanja o hijaluronskim filerima, koje će se održati 11.11.2017 u hotelu M. Imaćete priliku da slušate, diskutujete i gledate vodećeg stručnjaka iz ove oblasti profesora Ali Mojallala.

  Predavanje je akreditovano i nosi 7 poena.

   

  Saznajte više
 • UKLONITE NEŽELJENE KILOGRAME I NASLAGE 

  SPM - Sukcesivna vakumska masaža - Prvenstveno služi razbijanju i lečenju celulita svih stadijuma.

   

  Ova metoda, namenjena je damama koje su odlučne u nameri da njihova lepota zasija punim sjajem.

   

  Saznajte više
 • Uklonite ožiljke! 

  Medica Aisthetica Vam predstavlja najsavremeniji aparat za efikasno uklanjanje ožiljaka i podmlađivanje celog lica i vrata.

   

  Neinvazivna, sigurna i efikasna kombinacija dokazanog blagotvornog dejstava infracrvene svetlosti i bipolarne radio frekvencije uspešno otklanja ožiljke uz istovremeno podmlađivanje kože.

   

  Zakažite besplatan pregled: 062 633 657

  Saznajte više
 • Edukacija laboratorije Innoaestehtics

  Uvažene kolege, estetsko-edukativni centar Medica Aesthetica Vas poziva na edukaciju laboratorije Innoaestehtics, koja je jedan od vodećih brendova na polju estetske medicine.

   

  11.oktobra, u Beogradu, dr Maria Shirshakova predstaviće Vam usavršene formule mezoterapijskih koktela. Sa velikom radošću očekujemo Vaš dolazak.

   

  Saznajte više

Innoaesthetics

 

Uz promotivne cene, mozete kod nas da kupite i izvanredne mezoterapijske  Inno koktele brendirane kuće iz Barselone koja ima tradiciju dugu 30 godina.

 

Innoaesthetics koristi znanje i dugogodišnje farmaceutsko iskustvo kako bi ponudio kompletan spektar inovativnih i efikasnih proizvoda. U isto vreme nudi dokaze i demonstraciju rezultata koji diktiraju trendove u estetskim tretmanima.

 

Zbog toga naše razvojno odeljenje, zajedno sa multidisciplinarnim timom profesionalaca, nastavlja da traga za novim aktivnim sastojcima koji nam pomažu da postignemo vidljive i istinske rezultate, dok poboljšavamo kvalitet života naših klijenata.

 

 

 

POGLEDAJTE INNOAESTHETICS KATALOG

 

INNO - TDS

Transdermalni sistem sadrži preparate čije aktivne supstance prodiru kroz rožasti sloj u dublje slojeve kože. Sastojci prolaze u dubinu bez oštećenja kože, sa brzim dejstvom i rezultatima.

 

INNO - DERMA

Stvorena da pruži dnevnu negu kakvu zaslužuje naša koža. Efikasna u prevenciji i terapiji znaka starenja kao što su hiper-pigmentacije, dehidriranost, opuštenost, gubitak sjaja, bore itd. Jedinstven spoj aktivnih supstanci u optimalnim koncentracijama, radi ostvarivanja maksimalnih sinergičkih efekata.

 

INNO - EXFO

Linija proizvoda za profesionalnu upotrebu koji podmlađuju površinske slojeve kože putem kontrolisane hemijske abrazije kože na nivou epiderma. Ovom ćelijskom obnovom poboljšavamo stanje kože oštećene tokom vremena, fotostarenjem, kao i poboljšanje drugih kožnih promena kao što su hiperpigmentacije, strije i ožiljci.