• ODRŽANO INTERAKTIVNO PREDAVANJE O HIJALURONSKIM FILERIMA U ORGANIZACIJI NAŠEG CENTRA

  Više od 120 lekara i stručnjaka bilo je zainteresovano da u subotu, 1. oktobra čuje reč vrhunskog estetskog hirurga Profesora Ali Mojalala, koji je u Beograd došao sa Univerziteta Lion u Francuskoj.

   

  Saznajte više
 • AKTUELNO
  PREDAVANJE 1. OKTOBAR 2016

  Poštovane kolege,
   

  Veliko nam je zadovoljstvo i čast da Vas pozovemo na izuzetno predavanje, u organizaciji Estetsko-edukativnog centra Medica Aesthetica, koje se održava u Beogradu 1.10.2016. u hotelu Tulip Inn.

   

  Saznajte više
 • Za savršenu liniju bez kompromisa - upoznajte SPM

  SPM - Sukcesivna vakumska masaža - Prvenstveno služi razbijanju i lečenju celulita svih stadijuma.

   

  Ova metoda, namenjena je damama koje su odlučne u nameri da njihova lepota zasija punim sjajem.

  Saznajte više
 • NOVA DIMENZIJA U INTIMNOM ZDRAVLJU ŽENE - DESIRIAL

  Intimna suvoća se često javlja zbog hormonskog disbalansa koji pokreće narušavanje mehanizma hidratacije.

  Za adekvatnu funkciju sluzokože intimne regije, od presudnog je značaja održavati dobar nivo hidriranosti, kako bi se sprečilo isušivanje i iritacija. Injektovanjem hialuronske kiseline koja upija i zadržava vodu, može se  poboljšati sposobnost zadržavanja vode u vulvo-vaginalnoj regiji.

  Saznajte više
 • Edukacija laboratorije Innoaestehtics

  Uvažene kolege, estetsko-edukativni centar Medica Aesthetica Vas poziva na edukaciju laboratorije Innoaestehtics, koja je jedan od vodećih brendova na polju estetske medicine.

   

  11.oktobra, u Beogradu, dr Maria Shirshakova predstaviće Vam usavršene formule mezoterapijskih koktela. Sa velikom radošću očekujemo Vaš dolazak.

   

  Saznajte više

Innoaesthetics

 

Uz promotivne cene, mozete kod nas da kupite i izvanredne mezoterapijske  Inno koktele brendirane kuće iz Barselone koja ima tradiciju dugu 30 godina.

 

Innoaesthetics koristi znanje i dugogodišnje farmaceutsko iskustvo kako bi ponudio kompletan spektar inovativnih i efikasnih proizvoda. U isto vreme nudi dokaze i demonstraciju rezultata koji diktiraju trendove u estetskim tretmanima.

 

Zbog toga naše razvojno odeljenje, zajedno sa multidisciplinarnim timom profesionalaca, nastavlja da traga za novim aktivnim sastojcima koji nam pomažu da postignemo vidljive i istinske rezultate, dok poboljšavamo kvalitet života naših klijenata.

 

 

 

POGLEDAJTE INNOAESTHETICS KATALOG

 

INNO - TDS

Transdermalni sistem sadrži preparate čije aktivne supstance prodiru kroz rožasti sloj u dublje slojeve kože. Sastojci prolaze u dubinu bez oštećenja kože, sa brzim dejstvom i rezultatima.

 

INNO - DERMA

Stvorena da pruži dnevnu negu kakvu zaslužuje naša koža. Efikasna u prevenciji i terapiji znaka starenja kao što su hiper-pigmentacije, dehidriranost, opuštenost, gubitak sjaja, bore itd. Jedinstven spoj aktivnih supstanci u optimalnim koncentracijama, radi ostvarivanja maksimalnih sinergičkih efekata.

 

INNO - EXFO

Linija proizvoda za profesionalnu upotrebu koji podmlađuju površinske slojeve kože putem kontrolisane hemijske abrazije kože na nivou epiderma. Ovom ćelijskom obnovom poboljšavamo stanje kože oštećene tokom vremena, fotostarenjem, kao i poboljšanje drugih kožnih promena kao što su hiperpigmentacije, strije i ožiljci.