• Predavanje 10.novembar 2018.

  Pozivamo sve naše prijatelje, kolege i saradnike na akreditovano predavanje u hotelu Falkensteiner 10. novembra 2018.

   

  Radujemo se još jednom druženju i usvajanju novih znanja.

  Saznajte više
 • 22. 09. 2018. Beograd.
  Interaktivno predavanje hijaluronski fileri u hotelu hilton

  14. put po redu, 22.09.2018. u hotelu Hilton, Medica Aesthetica je organizovala Master Class u saradnji sa kompanijom Vivacy.

   

  Ugostili smo prof. Ali Mojallala, jednog od vodećih svetskih stručnjaka estetske hirurgije i anti-ageinga.

  Saznajte više
 • UKLONITE NEŽELJENE KILOGRAME I NASLAGE 

  SPM - Sukcesivna vakumska masaža - Prvenstveno služi razbijanju i lečenju celulita svih stadijuma.

   

  Ova metoda, namenjena je damama koje su odlučne u nameri da njihova lepota zasija punim sjajem.

   

  Saznajte više
 • Uklonite ožiljke! 

  Medica Aisthetica Vam predstavlja najsavremeniji aparat za efikasno uklanjanje ožiljaka i podmlađivanje celog lica i vrata.

   

  Neinvazivna, sigurna i efikasna kombinacija dokazanog blagotvornog dejstava infracrvene svetlosti i bipolarne radio frekvencije uspešno otklanja ožiljke uz istovremeno podmlađivanje kože.

   

  Zakažite besplatan pregled: 062 633 657

  Saznajte više
 • Edukacija laboratorije Innoaestehtics

  Uvažene kolege, estetsko-edukativni centar Medica Aesthetica Vas poziva na edukaciju laboratorije Innoaestehtics, koja je jedan od vodećih brendova na polju estetske medicine.

   

  11.oktobra, u Beogradu, dr Maria Shirshakova predstaviće Vam usavršene formule mezoterapijskih koktela. Sa velikom radošću očekujemo Vaš dolazak.

   

  Saznajte više

VIVACY - HIDROMAX

 

STYLAGE HydroMAX je sterilan, potpuno bio razgradiv gel, bez bilo kakvih toksina, sačinjen od kros-linkovane hijaluronske kiseline u koju je inkorporiran moćni hidrirajuči agens Sorbitol, specijalno dizajniran za tretiranje dehidratacije i opuštene kože.

 

HIDRATACIJA PLUS DODATNA BORBA PROTIV STARENJA

 

Hijaluronska kiselina, koja se normalno nalazi u koži, zadržava vodu u koži čineći je mladom i svežom. Faktori kao što su starenje, stres, nepravilna ishrana, pušenje, izlaganje suncu, hladnoća, vetar, hormonski disbalans i mnogi drugi čine da koža gubi svoju prirodnu hijaluronsku kiselinu čineći je manje čvrstom i elastičnom. Koža progresivno postaje tanja i suvlja tako da fine bore postaju uočljive na površini.
 

HIJALURONSKA KISELINA + ANTIOKSIDANS

 

Da bi koži nadoknadila određeni nivo vlažnosti i poboljšala njenu elastičnost i čvrstinu, VIVACY laboratorije su iskoristile ono najbolje u hijaluronskoj kiselini i antioksidansima i kreirale STYLAGE Hydro. Gel hijaluronske kiseline vrhunskog kvaliteta (prirodan, bezbedan, pročišćen, biorazgradiv) u kombinaciji sa manitolom, prirodnim antioksidantom će Vašu kožu ponovo učiniti zdravom i sjajnom. STYLAGE Hydro podrazumeva multiple, sitne ubode u površni sloj kože (mezoterapija).

Tretman je bezbolan i za postizanje optimalnih rezultata idealno je uraditi četiri tretmana na nedelju dana. Rezultati su odmah vidljivi bez potrebe za izostankom sa posla. Terpija zavisi on inicijalnog stanja kože pacijenta. Ovo je razlog zbog koga bi lekar trebao da terapiju STYLAGE® Hydro filerom prilagodi individualnim potrebama kože.
 

STYLAGE® LINIJA JE PREPORUČEN OD STRANE DOKTORA ŠIROM SVETA ZA:

 

 • provode mnogo vremena na suncu
 • su izložene stresu i provode mnogo vremena u klimatizovanim prostorijama
 • imaju izrazito suvu kožu
 • sklone hormonskom disbalansu
 • nakon dermoabrazije
 • žele da kožu održe mladom i svežom kao preventivni tretman na svakih 6 meseci

 

Kontraindikacije, preporuke i mere predostrožnosti u vezi sa tretmanom: konsultujte svog lekara za dodatne informacije i medicinski savet.

 

UTISCI KORISNIKA:

 

Helen, 37

Jedan prijatelj mi je preporučio mezoterapiju. Oduvek sam imala suvu kožu. Izlaganje suncu i svakodnevni brz tempo života uzrokovali su nastanak finih bora na mom licu. Hidrantne kreme, čak i one proizvedene od najboljih brendova, nisu mogle rešiti moj problem. STYLAGE® Hydro tretman je bio divno iznenadjenje. Nakon samo jednog tretmana mogla sam da osetim da je moja koža hidrirana iznutra. Iz nedelje u nedelju postajala je više glatka i čvrsta. Osećaj je bio divan! Čak je i moja hidrantna krema počela bolje da deluje.

Definitivno ću ponoviti tretman čim ponovo osetim da moja koža dehidrira.