• ODRŽANO INTERAKTIVNO PREDAVANJE O HIJALURONSKIM FILERIMA U ORGANIZACIJI NAŠEG CENTRA

  Više od 120 lekara i stručnjaka bilo je zainteresovano da u subotu, 1. oktobra čuje reč vrhunskog estetskog hirurga Profesora Ali Mojalala, koji je u Beograd došao sa Univerziteta Lion u Francuskoj.

   

  Saznajte više
 • AKTUELNO
  PREDAVANJE 1. OKTOBAR 2016

  Poštovane kolege,
   

  Veliko nam je zadovoljstvo i čast da Vas pozovemo na izuzetno predavanje, u organizaciji Estetsko-edukativnog centra Medica Aesthetica, koje se održava u Beogradu 1.10.2016. u hotelu Tulip Inn.

   

  Saznajte više
 • Za savršenu liniju bez kompromisa - upoznajte SPM

  SPM - Sukcesivna vakumska masaža - Prvenstveno služi razbijanju i lečenju celulita svih stadijuma.

   

  Ova metoda, namenjena je damama koje su odlučne u nameri da njihova lepota zasija punim sjajem.

  Saznajte više
 • NOVA DIMENZIJA U INTIMNOM ZDRAVLJU ŽENE - DESIRIAL

  Intimna suvoća se često javlja zbog hormonskog disbalansa koji pokreće narušavanje mehanizma hidratacije.

  Za adekvatnu funkciju sluzokože intimne regije, od presudnog je značaja održavati dobar nivo hidriranosti, kako bi se sprečilo isušivanje i iritacija. Injektovanjem hialuronske kiseline koja upija i zadržava vodu, može se  poboljšati sposobnost zadržavanja vode u vulvo-vaginalnoj regiji.

  Saznajte više
 • Edukacija laboratorije Innoaestehtics

  Uvažene kolege, estetsko-edukativni centar Medica Aesthetica Vas poziva na edukaciju laboratorije Innoaestehtics, koja je jedan od vodećih brendova na polju estetske medicine.

   

  11.oktobra, u Beogradu, dr Maria Shirshakova predstaviće Vam usavršene formule mezoterapijskih koktela. Sa velikom radošću očekujemo Vaš dolazak.

   

  Saznajte više

VIVACY - STYLAGE S, M, L

 

STYLAGE S, M, L, su gelovi na bazi kros-linkovane hijaluronske kiseline koja sačinjava fomulaciju sa dodatkom antioksidansa Manitola, dizajniran za tretman umerenih do značajnih linija koje prožaju duž lica kao treman srednjih do dubokih bora.
 

 

KOLIKO SU DUBOKE VAŠE BORE?


Kako starimo naša koža gubi svoju prirodnu elastičnost te možemo primetiti prve bore na njenoj površini. S vremenom bore postaju dublje i pretvaraju se u estetski neprivlačne na- bore. Naše lice dobija umoran i ne tako privlačan izgled. Sad ovaj proces možemo zaustaviti! STYLAGE® linija proizvoda je stvorena za tretman svih tipova bora.

Nezavisno od tipa tretmana, Vaš lekar će Vam preporučiti proizvod iz STYLAGE® linije koji Vam najviše odgovara. Na- predna IPN tehnologija, kombinujući kros-linkovanu hijluronsku kiselinu i prirodni antioksidans (manitol) učinila je mogućim da VIVACY® razvije proizvod koji karakteriše izuzetna elastičnost te omogućava postizanje krajnje prirodnih rezultata. Gel hijaluronske kiseline popunjava bore i površinu kože čini glatkom, manitol pojačava rezultate.

Manitol, antioksidans koji se prirodno nalazi u voću i povrću, umanjuje negativne efekte slobodnih radikala i na taj način čuva filer od degradacije.

STYLAGE® linija garantuje krajnje prirodan efekat korekcije, smanjujući nelagodnost pacijenta tokom tretmana na minimum, sa momentalnim efektom popunjavanja koji traje oko godinu dana.

 

STYLAGE® LINIJA JE PREPORUČEN OD STRANE DOKTORA ŠIROM SVETA ZA:

 

 •  korekciju prvih bora
 •  korekciju srednje dubokih i dubokih linija
 • korekciju regije oko očiju i tamnih kolutova ispod očiju
 • izgađivanje bora i nabrane kože


Kontraindikacije, preporuke i mere predostrožnosti u vezi sa tretmanom: konsultujte svog lekara za dodatne informacije i medicinski savet.
 

 

UTISCI KORISNIKA:

 

Anna, 42:

Moje lice je izgledalo umorno, čak i nakon godišnjeg odmora. Bore oko mojih usana i ispod očiju su me činile da se osećam neprivlačnom. Moj lekar mi je preporučio STYLAGE® jer sam želela da korekcija bude prirodna. Želela sam da moje lice izgleda zdravo i da ponovo dobije sjaj. Procedura je bila bezbolna i efekat je bio odmah vidljiv. Nakon tretmana čak nije bilo otoka tako da sam na posao mogla ići isti dan. Bila sam veoma zadovoljna procedurom, a nakon nedelju dana sam izgledala još bolje! Lekar mi je objasnio da se STYLAGE® narednih dana nakon tretmana prilagodjava temperaturi tela i povlači vodu, a to omogućava postizanje optimalnih efekata.

SADA MOJE LICE IZGLEDA MNOGO MLAĐE I JA SE OSEĆAM MNOGO BOLJE!