• Predavanje 10.novembar 2018.

  Pozivamo sve naše prijatelje, kolege i saradnike na akreditovano predavanje u hotelu Falkensteiner 10. novembra 2018.

   

  Radujemo se još jednom druženju i usvajanju novih znanja.

  Saznajte više
 • 22. 09. 2018. Beograd.
  Interaktivno predavanje hijaluronski fileri u hotelu hilton

  14. put po redu, 22.09.2018. u hotelu Hilton, Medica Aesthetica je organizovala Master Class u saradnji sa kompanijom Vivacy.

   

  Ugostili smo prof. Ali Mojallala, jednog od vodećih svetskih stručnjaka estetske hirurgije i anti-ageinga.

  Saznajte više
 • UKLONITE NEŽELJENE KILOGRAME I NASLAGE 

  SPM - Sukcesivna vakumska masaža - Prvenstveno služi razbijanju i lečenju celulita svih stadijuma.

   

  Ova metoda, namenjena je damama koje su odlučne u nameri da njihova lepota zasija punim sjajem.

   

  Saznajte više
 • Uklonite ožiljke! 

  Medica Aisthetica Vam predstavlja najsavremeniji aparat za efikasno uklanjanje ožiljaka i podmlađivanje celog lica i vrata.

   

  Neinvazivna, sigurna i efikasna kombinacija dokazanog blagotvornog dejstava infracrvene svetlosti i bipolarne radio frekvencije uspešno otklanja ožiljke uz istovremeno podmlađivanje kože.

   

  Zakažite besplatan pregled: 062 633 657

  Saznajte više
 • Edukacija laboratorije Innoaestehtics

  Uvažene kolege, estetsko-edukativni centar Medica Aesthetica Vas poziva na edukaciju laboratorije Innoaestehtics, koja je jedan od vodećih brendova na polju estetske medicine.

   

  11.oktobra, u Beogradu, dr Maria Shirshakova predstaviće Vam usavršene formule mezoterapijskih koktela. Sa velikom radošću očekujemo Vaš dolazak.

   

  Saznajte više

VIVACY - STYLAGE S, M, L

 

STYLAGE S, M, L, su gelovi na bazi kros-linkovane hijaluronske kiseline koja sačinjava fomulaciju sa dodatkom antioksidansa Manitola, dizajniran za tretman umerenih do značajnih linija koje prožaju duž lica kao treman srednjih do dubokih bora.
 

 

KOLIKO SU DUBOKE VAŠE BORE?


Kako starimo naša koža gubi svoju prirodnu elastičnost te možemo primetiti prve bore na njenoj površini. S vremenom bore postaju dublje i pretvaraju se u estetski neprivlačne na- bore. Naše lice dobija umoran i ne tako privlačan izgled. Sad ovaj proces možemo zaustaviti! STYLAGE® linija proizvoda je stvorena za tretman svih tipova bora.

Nezavisno od tipa tretmana, Vaš lekar će Vam preporučiti proizvod iz STYLAGE® linije koji Vam najviše odgovara. Na- predna IPN tehnologija, kombinujući kros-linkovanu hijluronsku kiselinu i prirodni antioksidans (manitol) učinila je mogućim da VIVACY® razvije proizvod koji karakteriše izuzetna elastičnost te omogućava postizanje krajnje prirodnih rezultata. Gel hijaluronske kiseline popunjava bore i površinu kože čini glatkom, manitol pojačava rezultate.

Manitol, antioksidans koji se prirodno nalazi u voću i povrću, umanjuje negativne efekte slobodnih radikala i na taj način čuva filer od degradacije.

STYLAGE® linija garantuje krajnje prirodan efekat korekcije, smanjujući nelagodnost pacijenta tokom tretmana na minimum, sa momentalnim efektom popunjavanja koji traje oko godinu dana.

 

STYLAGE® LINIJA JE PREPORUČEN OD STRANE DOKTORA ŠIROM SVETA ZA:

 

 •  korekciju prvih bora
 •  korekciju srednje dubokih i dubokih linija
 • korekciju regije oko očiju i tamnih kolutova ispod očiju
 • izgađivanje bora i nabrane kože


Kontraindikacije, preporuke i mere predostrožnosti u vezi sa tretmanom: konsultujte svog lekara za dodatne informacije i medicinski savet.
 

 

UTISCI KORISNIKA:

 

Anna, 42:

Moje lice je izgledalo umorno, čak i nakon godišnjeg odmora. Bore oko mojih usana i ispod očiju su me činile da se osećam neprivlačnom. Moj lekar mi je preporučio STYLAGE® jer sam želela da korekcija bude prirodna. Želela sam da moje lice izgleda zdravo i da ponovo dobije sjaj. Procedura je bila bezbolna i efekat je bio odmah vidljiv. Nakon tretmana čak nije bilo otoka tako da sam na posao mogla ići isti dan. Bila sam veoma zadovoljna procedurom, a nakon nedelju dana sam izgledala još bolje! Lekar mi je objasnio da se STYLAGE® narednih dana nakon tretmana prilagodjava temperaturi tela i povlači vodu, a to omogućava postizanje optimalnih efekata.

SADA MOJE LICE IZGLEDA MNOGO MLAĐE I JA SE OSEĆAM MNOGO BOLJE!