• ODRŽANO INTERAKTIVNO PREDAVANJE O HIJALURONSKIM FILERIMA U ORGANIZACIJI NAŠEG CENTRA

  Više od 120 lekara i stručnjaka bilo je zainteresovano da u subotu, 1. oktobra čuje reč vrhunskog estetskog hirurga Profesora Ali Mojalala, koji je u Beograd došao sa Univerziteta Lion u Francuskoj.

   

  Saznajte više
 • AKTUELNO
  PREDAVANJE 1. OKTOBAR 2016

  Poštovane kolege,
   

  Veliko nam je zadovoljstvo i čast da Vas pozovemo na izuzetno predavanje, u organizaciji Estetsko-edukativnog centra Medica Aesthetica, koje se održava u Beogradu 1.10.2016. u hotelu Tulip Inn.

   

  Saznajte više
 • Za savršenu liniju bez kompromisa - upoznajte SPM

  SPM - Sukcesivna vakumska masaža - Prvenstveno služi razbijanju i lečenju celulita svih stadijuma.

   

  Ova metoda, namenjena je damama koje su odlučne u nameri da njihova lepota zasija punim sjajem.

  Saznajte više
 • NOVA DIMENZIJA U INTIMNOM ZDRAVLJU ŽENE - DESIRIAL

  Intimna suvoća se često javlja zbog hormonskog disbalansa koji pokreće narušavanje mehanizma hidratacije.

  Za adekvatnu funkciju sluzokože intimne regije, od presudnog je značaja održavati dobar nivo hidriranosti, kako bi se sprečilo isušivanje i iritacija. Injektovanjem hialuronske kiseline koja upija i zadržava vodu, može se  poboljšati sposobnost zadržavanja vode u vulvo-vaginalnoj regiji.

  Saznajte više
 • Edukacija laboratorije Innoaestehtics

  Uvažene kolege, estetsko-edukativni centar Medica Aesthetica Vas poziva na edukaciju laboratorije Innoaestehtics, koja je jedan od vodećih brendova na polju estetske medicine.

   

  11.oktobra, u Beogradu, dr Maria Shirshakova predstaviće Vam usavršene formule mezoterapijskih koktela. Sa velikom radošću očekujemo Vaš dolazak.

   

  Saznajte više

VIVACY - STYLAGE XXL

 

STYLAGE XL, XXL - sačinjeni su od kros-linkovane hijaluronske kiselina sa dodatkom antioksidansa Manitola, i predstavlja najkohezivniji i najvoluminozniji proizvod cele STYLAGE game. Može vratiti puniji, mladalački izgled, uz naglasak na prirodnim konturama lica.

 

KAKO STARIMO NAŠA KOŽA GUBI SVOJ PRIRODNI VOLUMEN


STYLAGE® Lips će naglasiti senzualnost Vaših usana i revitalizovaće njihovu boju u samo jednom tretmanu. Naglašavanje kontura i volumena usana izgladiće fine bore iznad gornje usne i dati Vašoj koži mladalački sjaj.

Kako starimo, bore nisu jedine koje naše lice čine manje atraktivnim. Lice gubi svoj prirodni volumen i njegova kontura je slabije izražena. Glavne crte lica postaju jače izražene i prirodni oval lica gubi svoj oblik . Štaviše osobe koje su na dijeti mogu primetiti da su njihovi obrazi i slepočnice postale neprivlačno udubljene.

Da bi licu dali atraktivan volumen, VIVACY® laboratorija je razvila STYLAGE® XL.

Potrebna je samo jedna jednostavna procedura da bi se obnovila mladalačka privlačnost i kontura lica.

 

ZLATNA PROPORCIJA

Lep i atraktivan izgled lica zavisi od idealnih proporcija.

STYLAGE® XL omogućava postizanje lepih i harmoničnih crta Vašeg lica i nadoknadjuje mladalački volumen.

STYLAGE® XL je kombinacija kros-linkovane hijaluronske kiseline i antioksidansa (manitola), zahvaljujući kome je konačni rezultat tretmana prirodan. Manitol, antioksidans koji se prirodno nalazi u voću i povrću, smanjuje negativne efekte slobodnih radikala, štiteći filer od degradacije i osiguravajući duži efekat tretmana.
 

STYLAGE® LINIJA JE PREPORUČEN OD STRANE DOKTORA ŠIROM SVETA ZA:

 
 • volumetrijski lifting
 • pojačanje volumena jagodične regije
 • tretman konturiranja lica
 • tretman slepoočne regije

 

Kontraindikacije, preporuke i mere predostrožnosti u vezi sa tretmanom: konsultujte svog lekara za dodatne informacije i medicinski savet.

 

UTISCI KORISNIKA:

Aleksandra, 42

Iz godine u godinu moje lice je počelo da gubi svoj volumen. Upali obrazi su me činili neprivlačnom i starijom. Mom licu je bila potrebna korekcija. Zajedno sa svojim lekarom sam odlučila da probam STYLAGE® XL. Cela procedura je trajala manje od 15 minuta, a efekti su bili odmah uočljivi. Moje lice je opet izgledalo lepo i privlačno. Kontura lica je bila bolje definisana, regija oko očiju više nije davala tužan izgled mom licu, a bore oko nosa i usana su delovale manje. Sa samo malo šminke preko hematoma na mestima uboda, otišla sam na posao odmah nakon tretmana.

NIKO NIJE MOGAO REĆI ŠTA SE TAČNO PROMENILO, ALI SVI SU PRIMETILI DA IZGLEDAM BOLJE, da sam konačno naspavana.


PRE I POSLE: