• Predavanje 10.novembar 2018.

  Pozivamo sve naše prijatelje, kolege i saradnike na akreditovano predavanje u hotelu Falkensteiner 10. novembra 2018.

   

  Radujemo se još jednom druženju i usvajanju novih znanja.

  Saznajte više
 • 22. 09. 2018. Beograd.
  Interaktivno predavanje hijaluronski fileri u hotelu hilton

  14. put po redu, 22.09.2018. u hotelu Hilton, Medica Aesthetica je organizovala Master Class u saradnji sa kompanijom Vivacy.

   

  Ugostili smo prof. Ali Mojallala, jednog od vodećih svetskih stručnjaka estetske hirurgije i anti-ageinga.

  Saznajte više
 • UKLONITE NEŽELJENE KILOGRAME I NASLAGE 

  SPM - Sukcesivna vakumska masaža - Prvenstveno služi razbijanju i lečenju celulita svih stadijuma.

   

  Ova metoda, namenjena je damama koje su odlučne u nameri da njihova lepota zasija punim sjajem.

   

  Saznajte više
 • Uklonite ožiljke! 

  Medica Aisthetica Vam predstavlja najsavremeniji aparat za efikasno uklanjanje ožiljaka i podmlađivanje celog lica i vrata.

   

  Neinvazivna, sigurna i efikasna kombinacija dokazanog blagotvornog dejstava infracrvene svetlosti i bipolarne radio frekvencije uspešno otklanja ožiljke uz istovremeno podmlađivanje kože.

   

  Zakažite besplatan pregled: 062 633 657

  Saznajte više
 • Edukacija laboratorije Innoaestehtics

  Uvažene kolege, estetsko-edukativni centar Medica Aesthetica Vas poziva na edukaciju laboratorije Innoaestehtics, koja je jedan od vodećih brendova na polju estetske medicine.

   

  11.oktobra, u Beogradu, dr Maria Shirshakova predstaviće Vam usavršene formule mezoterapijskih koktela. Sa velikom radošću očekujemo Vaš dolazak.

   

  Saznajte više

VIVACY - STYLAGE XXL

 

STYLAGE XL, XXL - sačinjeni su od kros-linkovane hijaluronske kiselina sa dodatkom antioksidansa Manitola, i predstavlja najkohezivniji i najvoluminozniji proizvod cele STYLAGE game. Može vratiti puniji, mladalački izgled, uz naglasak na prirodnim konturama lica.

 

KAKO STARIMO NAŠA KOŽA GUBI SVOJ PRIRODNI VOLUMEN


STYLAGE® Lips će naglasiti senzualnost Vaših usana i revitalizovaće njihovu boju u samo jednom tretmanu. Naglašavanje kontura i volumena usana izgladiće fine bore iznad gornje usne i dati Vašoj koži mladalački sjaj.

Kako starimo, bore nisu jedine koje naše lice čine manje atraktivnim. Lice gubi svoj prirodni volumen i njegova kontura je slabije izražena. Glavne crte lica postaju jače izražene i prirodni oval lica gubi svoj oblik . Štaviše osobe koje su na dijeti mogu primetiti da su njihovi obrazi i slepočnice postale neprivlačno udubljene.

Da bi licu dali atraktivan volumen, VIVACY® laboratorija je razvila STYLAGE® XL.

Potrebna je samo jedna jednostavna procedura da bi se obnovila mladalačka privlačnost i kontura lica.

 

ZLATNA PROPORCIJA

Lep i atraktivan izgled lica zavisi od idealnih proporcija.

STYLAGE® XL omogućava postizanje lepih i harmoničnih crta Vašeg lica i nadoknadjuje mladalački volumen.

STYLAGE® XL je kombinacija kros-linkovane hijaluronske kiseline i antioksidansa (manitola), zahvaljujući kome je konačni rezultat tretmana prirodan. Manitol, antioksidans koji se prirodno nalazi u voću i povrću, smanjuje negativne efekte slobodnih radikala, štiteći filer od degradacije i osiguravajući duži efekat tretmana.
 

STYLAGE® LINIJA JE PREPORUČEN OD STRANE DOKTORA ŠIROM SVETA ZA:

 
 • volumetrijski lifting
 • pojačanje volumena jagodične regije
 • tretman konturiranja lica
 • tretman slepoočne regije

 

Kontraindikacije, preporuke i mere predostrožnosti u vezi sa tretmanom: konsultujte svog lekara za dodatne informacije i medicinski savet.

 

UTISCI KORISNIKA:

Aleksandra, 42

Iz godine u godinu moje lice je počelo da gubi svoj volumen. Upali obrazi su me činili neprivlačnom i starijom. Mom licu je bila potrebna korekcija. Zajedno sa svojim lekarom sam odlučila da probam STYLAGE® XL. Cela procedura je trajala manje od 15 minuta, a efekti su bili odmah uočljivi. Moje lice je opet izgledalo lepo i privlačno. Kontura lica je bila bolje definisana, regija oko očiju više nije davala tužan izgled mom licu, a bore oko nosa i usana su delovale manje. Sa samo malo šminke preko hematoma na mestima uboda, otišla sam na posao odmah nakon tretmana.

NIKO NIJE MOGAO REĆI ŠTA SE TAČNO PROMENILO, ALI SVI SU PRIMETILI DA IZGLEDAM BOLJE, da sam konačno naspavana.


PRE I POSLE: