• Predavanje 10.novembar 2018.

  Pozivamo sve naše prijatelje, kolege i saradnike na akreditovano predavanje u hotelu Falkensteiner 10. novembra 2018.

   

  Radujemo se još jednom druženju i usvajanju novih znanja.

  Saznajte više
 • 22. 09. 2018. Beograd.
  Interaktivno predavanje hijaluronski fileri u hotelu hilton

  14. put po redu, 22.09.2018. u hotelu Hilton, Medica Aesthetica je organizovala Master Class u saradnji sa kompanijom Vivacy.

   

  Ugostili smo prof. Ali Mojallala, jednog od vodećih svetskih stručnjaka estetske hirurgije i anti-ageinga.

  Saznajte više
 • UKLONITE NEŽELJENE KILOGRAME I NASLAGE 

  SPM - Sukcesivna vakumska masaža - Prvenstveno služi razbijanju i lečenju celulita svih stadijuma.

   

  Ova metoda, namenjena je damama koje su odlučne u nameri da njihova lepota zasija punim sjajem.

   

  Saznajte više
 • Uklonite ožiljke! 

  Medica Aisthetica Vam predstavlja najsavremeniji aparat za efikasno uklanjanje ožiljaka i podmlađivanje celog lica i vrata.

   

  Neinvazivna, sigurna i efikasna kombinacija dokazanog blagotvornog dejstava infracrvene svetlosti i bipolarne radio frekvencije uspešno otklanja ožiljke uz istovremeno podmlađivanje kože.

   

  Zakažite besplatan pregled: 062 633 657

  Saznajte više
 • Edukacija laboratorije Innoaestehtics

  Uvažene kolege, estetsko-edukativni centar Medica Aesthetica Vas poziva na edukaciju laboratorije Innoaestehtics, koja je jedan od vodećih brendova na polju estetske medicine.

   

  11.oktobra, u Beogradu, dr Maria Shirshakova predstaviće Vam usavršene formule mezoterapijskih koktela. Sa velikom radošću očekujemo Vaš dolazak.

   

  Saznajte više

VIVACY - STYLAGE LIPS

 

STYLAGE Lips je gel na bazi kros-linkovane hijaluronske kiseline koja sačinjava fomulaciju sa dodatkom antioksidansa Manitola, dizajniran za tretman umerenih do značajnih linija koje prožaju duž lica kao treman srednjih do dubokih bora.
 

 

SENZUALNE USNE NAKON JEDNOG TRETMANA? PRIRODNO!

 

STYLAGE® Lips će naglasiti senzualnost Vaših usana i revitalizovaće njihovu boju u samo jednom tretmanu. Naglašavanje kontura i volumena usana izgladiće fine bore iznad gornje usne i dati Vašoj koži mladalački sjaj.

Vaše usne stare...

Kako starimo naša koža gubi svoju prirodnu hijaluronsku kiselinu koja je odgovorna za održavanje adekvatnog nivoa hidratacije u koži. Usne su te koje takodje gube vlažnost i vremenom postaju dehidrirane sa prvim vidljivim borama na njihovoj konturi.

Konsultujte svog lekara vezano za STYLAGE® Lips i zakažite svoj tretman.

STYLAGE® Lips je filer koji sadrži kombinacij kros-linkovane hijaluronske kiseline i prirodnog antioksidansa (manitola) zahvaljujući kojoj se postiže trenutna i krajnje prirodna korekcija u trajanju od 9-12 meseci. Injekcija STYLAGE® Lips filera će Vašim usnama dati odgovarajuću hidrataciju i prirodni sjaj. Procedura traje kraće od pauze za kafu i apsolutno je bezbolna kad se izvodi pod lokalnom anestezijom.
 

STYLAGE® LINIJA JE PREPORUČEN OD STRANE DOKTORA ŠIROM SVETA ZA:

 

 

 • pojačanje volumena usana
 • korekciju disproporcije izmedju gornje i donje usne
 • definisanje konture usana
 • popunjavanje finih bora iznad gornje usne
 • korekciju oblika usana
 • hidratacija usana

 

Kontraindikacije, preporuke i mere predostrožnosti u vezi sa tretmanom: konsultujte svog lekara za dodatne informacije i medicinski savet.

 

UTISCI KORISNIKA:

Julija, 34

Moje usne su oduvek bile jedre i nisam htela da ih učinim isuviše velikim. Moj lekar mi je preporučio STYLAGE® Lips – tretman koji bi imao najprirodniji efekat i moje usne učinio mladjim. Tretman je bio praktično bezbolan jer sam prethodno dobila lokalnu anesteziju. Prvu stvar koju smo moj lekar i ja uradili je definisanje željenog efekta imajući u vidu prirodni oblik mojih usana. Odlučila sam da pojačam njihovu konturu i volumen. Procedura je trajala svega 15 minuta. Usne su mi bile otečene nekoliko sati nakon tretmana, baš kao nakon posete stomatologu. Ali to nije trajalo dugo.

Zahvaljujući STYLAGE® Lips fileru moje usne izgledaju lepše nego ikad!