• ODRŽANO INTERAKTIVNO PREDAVANJE O HIJALURONSKIM FILERIMA U ORGANIZACIJI NAŠEG CENTRA

  Više od 120 lekara i stručnjaka bilo je zainteresovano da u subotu, 1. oktobra čuje reč vrhunskog estetskog hirurga Profesora Ali Mojalala, koji je u Beograd došao sa Univerziteta Lion u Francuskoj.

   

  Saznajte više
 • AKTUELNO
  PREDAVANJE 1. OKTOBAR 2016

  Poštovane kolege,
   

  Veliko nam je zadovoljstvo i čast da Vas pozovemo na izuzetno predavanje, u organizaciji Estetsko-edukativnog centra Medica Aesthetica, koje se održava u Beogradu 1.10.2016. u hotelu Tulip Inn.

   

  Saznajte više
 • Za savršenu liniju bez kompromisa - upoznajte SPM

  SPM - Sukcesivna vakumska masaža - Prvenstveno služi razbijanju i lečenju celulita svih stadijuma.

   

  Ova metoda, namenjena je damama koje su odlučne u nameri da njihova lepota zasija punim sjajem.

  Saznajte više
 • NOVA DIMENZIJA U INTIMNOM ZDRAVLJU ŽENE - DESIRIAL

  Intimna suvoća se često javlja zbog hormonskog disbalansa koji pokreće narušavanje mehanizma hidratacije.

  Za adekvatnu funkciju sluzokože intimne regije, od presudnog je značaja održavati dobar nivo hidriranosti, kako bi se sprečilo isušivanje i iritacija. Injektovanjem hialuronske kiseline koja upija i zadržava vodu, može se  poboljšati sposobnost zadržavanja vode u vulvo-vaginalnoj regiji.

  Saznajte više
 • Edukacija laboratorije Innoaestehtics

  Uvažene kolege, estetsko-edukativni centar Medica Aesthetica Vas poziva na edukaciju laboratorije Innoaestehtics, koja je jedan od vodećih brendova na polju estetske medicine.

   

  11.oktobra, u Beogradu, dr Maria Shirshakova predstaviće Vam usavršene formule mezoterapijskih koktela. Sa velikom radošću očekujemo Vaš dolazak.

   

  Saznajte više

VIVACY - STYLAGE LIPS

 

STYLAGE Lips je gel na bazi kros-linkovane hijaluronske kiseline koja sačinjava fomulaciju sa dodatkom antioksidansa Manitola, dizajniran za tretman umerenih do značajnih linija koje prožaju duž lica kao treman srednjih do dubokih bora.
 

 

SENZUALNE USNE NAKON JEDNOG TRETMANA? PRIRODNO!

 

STYLAGE® Lips će naglasiti senzualnost Vaših usana i revitalizovaće njihovu boju u samo jednom tretmanu. Naglašavanje kontura i volumena usana izgladiće fine bore iznad gornje usne i dati Vašoj koži mladalački sjaj.

Vaše usne stare...

Kako starimo naša koža gubi svoju prirodnu hijaluronsku kiselinu koja je odgovorna za održavanje adekvatnog nivoa hidratacije u koži. Usne su te koje takodje gube vlažnost i vremenom postaju dehidrirane sa prvim vidljivim borama na njihovoj konturi.

Konsultujte svog lekara vezano za STYLAGE® Lips i zakažite svoj tretman.

STYLAGE® Lips je filer koji sadrži kombinacij kros-linkovane hijaluronske kiseline i prirodnog antioksidansa (manitola) zahvaljujući kojoj se postiže trenutna i krajnje prirodna korekcija u trajanju od 9-12 meseci. Injekcija STYLAGE® Lips filera će Vašim usnama dati odgovarajuću hidrataciju i prirodni sjaj. Procedura traje kraće od pauze za kafu i apsolutno je bezbolna kad se izvodi pod lokalnom anestezijom.
 

STYLAGE® LINIJA JE PREPORUČEN OD STRANE DOKTORA ŠIROM SVETA ZA:

 

 

 • pojačanje volumena usana
 • korekciju disproporcije izmedju gornje i donje usne
 • definisanje konture usana
 • popunjavanje finih bora iznad gornje usne
 • korekciju oblika usana
 • hidratacija usana

 

Kontraindikacije, preporuke i mere predostrožnosti u vezi sa tretmanom: konsultujte svog lekara za dodatne informacije i medicinski savet.

 

UTISCI KORISNIKA:

Julija, 34

Moje usne su oduvek bile jedre i nisam htela da ih učinim isuviše velikim. Moj lekar mi je preporučio STYLAGE® Lips – tretman koji bi imao najprirodniji efekat i moje usne učinio mladjim. Tretman je bio praktično bezbolan jer sam prethodno dobila lokalnu anesteziju. Prvu stvar koju smo moj lekar i ja uradili je definisanje željenog efekta imajući u vidu prirodni oblik mojih usana. Odlučila sam da pojačam njihovu konturu i volumen. Procedura je trajala svega 15 minuta. Usne su mi bile otečene nekoliko sati nakon tretmana, baš kao nakon posete stomatologu. Ali to nije trajalo dugo.

Zahvaljujući STYLAGE® Lips fileru moje usne izgledaju lepše nego ikad!