• ODRŽANO INTERAKTIVNO PREDAVANJE O HIJALURONSKIM FILERIMA U ORGANIZACIJI NAŠEG CENTRA

  Više od 120 lekara i stručnjaka bilo je zainteresovano da u subotu, 1. oktobra čuje reč vrhunskog estetskog hirurga Profesora Ali Mojalala, koji je u Beograd došao sa Univerziteta Lion u Francuskoj.

   

  Saznajte više
 • AKTUELNO
  PREDAVANJE 1. OKTOBAR 2016

  Poštovane kolege,
   

  Veliko nam je zadovoljstvo i čast da Vas pozovemo na izuzetno predavanje, u organizaciji Estetsko-edukativnog centra Medica Aesthetica, koje se održava u Beogradu 1.10.2016. u hotelu Tulip Inn.

   

  Saznajte više
 • Za savršenu liniju bez kompromisa - upoznajte SPM

  SPM - Sukcesivna vakumska masaža - Prvenstveno služi razbijanju i lečenju celulita svih stadijuma.

   

  Ova metoda, namenjena je damama koje su odlučne u nameri da njihova lepota zasija punim sjajem.

  Saznajte više
 • NOVA DIMENZIJA U INTIMNOM ZDRAVLJU ŽENE - DESIRIAL

  Intimna suvoća se često javlja zbog hormonskog disbalansa koji pokreće narušavanje mehanizma hidratacije.

  Za adekvatnu funkciju sluzokože intimne regije, od presudnog je značaja održavati dobar nivo hidriranosti, kako bi se sprečilo isušivanje i iritacija. Injektovanjem hialuronske kiseline koja upija i zadržava vodu, može se  poboljšati sposobnost zadržavanja vode u vulvo-vaginalnoj regiji.

  Saznajte više
 • Edukacija laboratorije Innoaestehtics

  Uvažene kolege, estetsko-edukativni centar Medica Aesthetica Vas poziva na edukaciju laboratorije Innoaestehtics, koja je jedan od vodećih brendova na polju estetske medicine.

   

  11.oktobra, u Beogradu, dr Maria Shirshakova predstaviće Vam usavršene formule mezoterapijskih koktela. Sa velikom radošću očekujemo Vaš dolazak.

   

  Saznajte više

Saradnja sa centrima

 

Poštovane kolege,

Poštujući najviše standarde i sopstvenu viziju, Centar za edukaciju Medica Aesthetica sarađuje sa najuglednijim kompanijama i imenima estetske medicine, profesorima i doktorima, kao i proverenim kompanijama u zemlji i inostranstvu. Naš pozicijski slogan TIM LEKARA ZA VAS obavezuje jer posedujemo stručnost, znanja i profilisane korporativne prednosti.

Učeći od najboljih naučili smo da svoja znanja prenesemo i drugima i uputimo ih u tajne prestižne grane medicine, estetske medicine. Nedavno održani Kongres iz oblasti estetske medicine i antiaginga okupio je najznačajnija imena iz zemlje i sveta.

Jedan od predavača bio je i profesor ŽAK LA KOZ čije predavanje „Lipolitički tretman lipoma“i demostracija kliničke veštine na pacijentima je izazvalo veliku pažnju stručne javnosti. Ponosni na saradnju sa prof .La Kozom upućujemo vas i na njegov Centar u Parizu kako bi mogli da ga posetite uz značajan popust sa našom preporukom. To je i najbolja potvrda uspešne saradnje Centra u Parizu koji vodi profesor La Koz i istovremeno njegove preporuke za edukaciju u našem Centru Medica Aesthetica u kome smo obučili preko 300 lekara iz zemlje i nekih evropskih gradova.

Želimo vam uspešnu edukaciju i siguran put ka novim znanjima.

Link ka njegovom sajtu: www.meso-therapie.com