• Predavanje 10.novembar 2018.

  Pozivamo sve naše prijatelje, kolege i saradnike na akreditovano predavanje u hotelu Falkensteiner 10. novembra 2018.

   

  Radujemo se još jednom druženju i usvajanju novih znanja.

  Saznajte više
 • 22. 09. 2018. Beograd.
  Interaktivno predavanje hijaluronski fileri u hotelu hilton

  14. put po redu, 22.09.2018. u hotelu Hilton, Medica Aesthetica je organizovala Master Class u saradnji sa kompanijom Vivacy.

   

  Ugostili smo prof. Ali Mojallala, jednog od vodećih svetskih stručnjaka estetske hirurgije i anti-ageinga.

  Saznajte više
 • UKLONITE NEŽELJENE KILOGRAME I NASLAGE 

  SPM - Sukcesivna vakumska masaža - Prvenstveno služi razbijanju i lečenju celulita svih stadijuma.

   

  Ova metoda, namenjena je damama koje su odlučne u nameri da njihova lepota zasija punim sjajem.

   

  Saznajte više
 • Uklonite ožiljke! 

  Medica Aisthetica Vam predstavlja najsavremeniji aparat za efikasno uklanjanje ožiljaka i podmlađivanje celog lica i vrata.

   

  Neinvazivna, sigurna i efikasna kombinacija dokazanog blagotvornog dejstava infracrvene svetlosti i bipolarne radio frekvencije uspešno otklanja ožiljke uz istovremeno podmlađivanje kože.

   

  Zakažite besplatan pregled: 062 633 657

  Saznajte više
 • Edukacija laboratorije Innoaestehtics

  Uvažene kolege, estetsko-edukativni centar Medica Aesthetica Vas poziva na edukaciju laboratorije Innoaestehtics, koja je jedan od vodećih brendova na polju estetske medicine.

   

  11.oktobra, u Beogradu, dr Maria Shirshakova predstaviće Vam usavršene formule mezoterapijskih koktela. Sa velikom radošću očekujemo Vaš dolazak.

   

  Saznajte više

Saradnja sa centrima

 

Poštovane kolege,

Poštujući najviše standarde i sopstvenu viziju, Centar za edukaciju Medica Aesthetica sarađuje sa najuglednijim kompanijama i imenima estetske medicine, profesorima i doktorima, kao i proverenim kompanijama u zemlji i inostranstvu. Naš pozicijski slogan TIM LEKARA ZA VAS obavezuje jer posedujemo stručnost, znanja i profilisane korporativne prednosti.

Učeći od najboljih naučili smo da svoja znanja prenesemo i drugima i uputimo ih u tajne prestižne grane medicine, estetske medicine. Nedavno održani Kongres iz oblasti estetske medicine i antiaginga okupio je najznačajnija imena iz zemlje i sveta.

Jedan od predavača bio je i profesor ŽAK LA KOZ čije predavanje „Lipolitički tretman lipoma“i demostracija kliničke veštine na pacijentima je izazvalo veliku pažnju stručne javnosti. Ponosni na saradnju sa prof .La Kozom upućujemo vas i na njegov Centar u Parizu kako bi mogli da ga posetite uz značajan popust sa našom preporukom. To je i najbolja potvrda uspešne saradnje Centra u Parizu koji vodi profesor La Koz i istovremeno njegove preporuke za edukaciju u našem Centru Medica Aesthetica u kome smo obučili preko 300 lekara iz zemlje i nekih evropskih gradova.

Želimo vam uspešnu edukaciju i siguran put ka novim znanjima.

Link ka njegovom sajtu: www.meso-therapie.com