• Predavanje 10.novembar 2018.

  Pozivamo sve naše prijatelje, kolege i saradnike na akreditovano predavanje u hotelu Falkensteiner 10. novembra 2018.

   

  Radujemo se još jednom druženju i usvajanju novih znanja.

  Saznajte više
 • 22. 09. 2018. Beograd.
  Interaktivno predavanje hijaluronski fileri u hotelu hilton

  14. put po redu, 22.09.2018. u hotelu Hilton, Medica Aesthetica je organizovala Master Class u saradnji sa kompanijom Vivacy.

   

  Ugostili smo prof. Ali Mojallala, jednog od vodećih svetskih stručnjaka estetske hirurgije i anti-ageinga.

  Saznajte više
 • UKLONITE NEŽELJENE KILOGRAME I NASLAGE 

  SPM - Sukcesivna vakumska masaža - Prvenstveno služi razbijanju i lečenju celulita svih stadijuma.

   

  Ova metoda, namenjena je damama koje su odlučne u nameri da njihova lepota zasija punim sjajem.

   

  Saznajte više
 • Uklonite ožiljke! 

  Medica Aisthetica Vam predstavlja najsavremeniji aparat za efikasno uklanjanje ožiljaka i podmlađivanje celog lica i vrata.

   

  Neinvazivna, sigurna i efikasna kombinacija dokazanog blagotvornog dejstava infracrvene svetlosti i bipolarne radio frekvencije uspešno otklanja ožiljke uz istovremeno podmlađivanje kože.

   

  Zakažite besplatan pregled: 062 633 657

  Saznajte više
 • Edukacija laboratorije Innoaestehtics

  Uvažene kolege, estetsko-edukativni centar Medica Aesthetica Vas poziva na edukaciju laboratorije Innoaestehtics, koja je jedan od vodećih brendova na polju estetske medicine.

   

  11.oktobra, u Beogradu, dr Maria Shirshakova predstaviće Vam usavršene formule mezoterapijskih koktela. Sa velikom radošću očekujemo Vaš dolazak.

   

  Saznajte više

Botulinum toksin

 

Veoma često pacijenti se plaše primene botulinum toksina i imaju otpor prema primeni ove medicinske metode. Najčešći razlog za strah je neadekvatna ili nedovoljna informisanost o primeni botulinum toksinu u estetskoj medicini i kozmetologiji i strah da lice nakon tretmana neće imati prirodan izraz i prirodnu mimiku, što se ne može dogoditi ukoliko se botulinum toksin primeni u adekvatnoj dozi na stručan način.

 

Tretman je za pacijente  bezbedan i komforan.

 

Može se pojaviti manje crvenilo i otok kod mesta ubrizgavanja koje obično nestaje nakon jednog sata. Botulinum toksin predstavlja idealno rešenje za sitne i duboke mimične bore oko očiju i za bore na čelu, kao i između obrva.

 

Botulinum toksin se ne preporučuje tokom trudnoće ili dojenja i nije preporučljiv za osobe sa neuro-mišićnim poremećajima.