• Predavanje 10.novembar 2018.

  Pozivamo sve naše prijatelje, kolege i saradnike na akreditovano predavanje u hotelu Falkensteiner 10. novembra 2018.

   

  Radujemo se još jednom druženju i usvajanju novih znanja.

  Saznajte više
 • 22. 09. 2018. Beograd.
  Interaktivno predavanje hijaluronski fileri u hotelu hilton

  14. put po redu, 22.09.2018. u hotelu Hilton, Medica Aesthetica je organizovala Master Class u saradnji sa kompanijom Vivacy.

   

  Ugostili smo prof. Ali Mojallala, jednog od vodećih svetskih stručnjaka estetske hirurgije i anti-ageinga.

  Saznajte više
 • UKLONITE NEŽELJENE KILOGRAME I NASLAGE 

  SPM - Sukcesivna vakumska masaža - Prvenstveno služi razbijanju i lečenju celulita svih stadijuma.

   

  Ova metoda, namenjena je damama koje su odlučne u nameri da njihova lepota zasija punim sjajem.

   

  Saznajte više
 • Uklonite ožiljke! 

  Medica Aisthetica Vam predstavlja najsavremeniji aparat za efikasno uklanjanje ožiljaka i podmlađivanje celog lica i vrata.

   

  Neinvazivna, sigurna i efikasna kombinacija dokazanog blagotvornog dejstava infracrvene svetlosti i bipolarne radio frekvencije uspešno otklanja ožiljke uz istovremeno podmlađivanje kože.

   

  Zakažite besplatan pregled: 062 633 657

  Saznajte više
 • Edukacija laboratorije Innoaestehtics

  Uvažene kolege, estetsko-edukativni centar Medica Aesthetica Vas poziva na edukaciju laboratorije Innoaestehtics, koja je jedan od vodećih brendova na polju estetske medicine.

   

  11.oktobra, u Beogradu, dr Maria Shirshakova predstaviće Vam usavršene formule mezoterapijskih koktela. Sa velikom radošću očekujemo Vaš dolazak.

   

  Saznajte više

Holivudski sjaj

 
Upoznajte mezoterapijski tretman kojim se postižu izvanredni rezultati u borbi protiv starenja kože. Lepota nije luksuz - Stavite luksuz u službu vaše lepote.

 

Estetsko-edukativni centar Medica Aesthetica, na naše tržište donosi jedan od najluksuznijih antiage tretmana koji možete sebi priuštiti. Tretman “Holivudski sjaj”, ima široku primenu među svetskim filmskim zvezdama pred važne događaje, te je po tome i dobio naziv.  Idealan je u borbi protiv starenja kože i poseduje maksimalno intenzivan regenerativni efekat.“Holivudski sjaj” hrani i hidrira kožu čime postiže trenutni i dugotrajni shine efekat. Koža na taj način poprima blistavi odsjaj i ostavlja utisak svežine zdravlja i mladolikosti.

 

Kada za vaše lice tražite negu, pružite mu ono najbolje što medicina nudi. Uverite se da blještava svetla Holivuda ne bi bila tako magična kada ne bi postojao tretman koji zvezdama donosi izgled o kojem i vi maštate.

 

 

Zakažite pregled