• ODRŽANO INTERAKTIVNO PREDAVANJE O HIJALURONSKIM FILERIMA U ORGANIZACIJI NAŠEG CENTRA

  Više od 120 lekara i stručnjaka bilo je zainteresovano da u subotu, 1. oktobra čuje reč vrhunskog estetskog hirurga Profesora Ali Mojalala, koji je u Beograd došao sa Univerziteta Lion u Francuskoj.

   

  Saznajte više
 • AKTUELNO
  PREDAVANJE 1. OKTOBAR 2016

  Poštovane kolege,
   

  Veliko nam je zadovoljstvo i čast da Vas pozovemo na izuzetno predavanje, u organizaciji Estetsko-edukativnog centra Medica Aesthetica, koje se održava u Beogradu 1.10.2016. u hotelu Tulip Inn.

   

  Saznajte više
 • Za savršenu liniju bez kompromisa - upoznajte SPM

  SPM - Sukcesivna vakumska masaža - Prvenstveno služi razbijanju i lečenju celulita svih stadijuma.

   

  Ova metoda, namenjena je damama koje su odlučne u nameri da njihova lepota zasija punim sjajem.

  Saznajte više
 • NOVA DIMENZIJA U INTIMNOM ZDRAVLJU ŽENE - DESIRIAL

  Intimna suvoća se često javlja zbog hormonskog disbalansa koji pokreće narušavanje mehanizma hidratacije.

  Za adekvatnu funkciju sluzokože intimne regije, od presudnog je značaja održavati dobar nivo hidriranosti, kako bi se sprečilo isušivanje i iritacija. Injektovanjem hialuronske kiseline koja upija i zadržava vodu, može se  poboljšati sposobnost zadržavanja vode u vulvo-vaginalnoj regiji.

  Saznajte više
 • Edukacija laboratorije Innoaestehtics

  Uvažene kolege, estetsko-edukativni centar Medica Aesthetica Vas poziva na edukaciju laboratorije Innoaestehtics, koja je jedan od vodećih brendova na polju estetske medicine.

   

  11.oktobra, u Beogradu, dr Maria Shirshakova predstaviće Vam usavršene formule mezoterapijskih koktela. Sa velikom radošću očekujemo Vaš dolazak.

   

  Saznajte više

Holivudski sjaj

 
Upoznajte mezoterapijski tretman kojim se postižu izvanredni rezultati u borbi protiv starenja kože. Lepota nije luksuz - Stavite luksuz u službu vaše lepote.

 

Estetsko-edukativni centar Medica Aesthetica, na naše tržište donosi jedan od najluksuznijih antiage tretmana koji možete sebi priuštiti. Tretman “Holivudski sjaj”, ima široku primenu među svetskim filmskim zvezdama pred važne događaje, te je po tome i dobio naziv.  Idealan je u borbi protiv starenja kože i poseduje maksimalno intenzivan regenerativni efekat.“Holivudski sjaj” hrani i hidrira kožu čime postiže trenutni i dugotrajni shine efekat. Koža na taj način poprima blistavi odsjaj i ostavlja utisak svežine zdravlja i mladolikosti.

 

Kada za vaše lice tražite negu, pružite mu ono najbolje što medicina nudi. Uverite se da blještava svetla Holivuda ne bi bila tako magična kada ne bi postojao tretman koji zvezdama donosi izgled o kojem i vi maštate.

 

 

Zakažite pregled