• ODRŽANO INTERAKTIVNO PREDAVANJE O HIJALURONSKIM FILERIMA U ORGANIZACIJI NAŠEG CENTRA

  Više od 120 lekara i stručnjaka bilo je zainteresovano da u subotu, 1. oktobra čuje reč vrhunskog estetskog hirurga Profesora Ali Mojalala, koji je u Beograd došao sa Univerziteta Lion u Francuskoj.

   

  Saznajte više
 • AKTUELNO
  PREDAVANJE 1. OKTOBAR 2016

  Poštovane kolege,
   

  Veliko nam je zadovoljstvo i čast da Vas pozovemo na izuzetno predavanje, u organizaciji Estetsko-edukativnog centra Medica Aesthetica, koje se održava u Beogradu 1.10.2016. u hotelu Tulip Inn.

   

  Saznajte više
 • Za savršenu liniju bez kompromisa - upoznajte SPM

  SPM - Sukcesivna vakumska masaža - Prvenstveno služi razbijanju i lečenju celulita svih stadijuma.

   

  Ova metoda, namenjena je damama koje su odlučne u nameri da njihova lepota zasija punim sjajem.

  Saznajte više
 • NOVA DIMENZIJA U INTIMNOM ZDRAVLJU ŽENE - DESIRIAL

  Intimna suvoća se često javlja zbog hormonskog disbalansa koji pokreće narušavanje mehanizma hidratacije.

  Za adekvatnu funkciju sluzokože intimne regije, od presudnog je značaja održavati dobar nivo hidriranosti, kako bi se sprečilo isušivanje i iritacija. Injektovanjem hialuronske kiseline koja upija i zadržava vodu, može se  poboljšati sposobnost zadržavanja vode u vulvo-vaginalnoj regiji.

  Saznajte više
 • Edukacija laboratorije Innoaestehtics

  Uvažene kolege, estetsko-edukativni centar Medica Aesthetica Vas poziva na edukaciju laboratorije Innoaestehtics, koja je jedan od vodećih brendova na polju estetske medicine.

   

  11.oktobra, u Beogradu, dr Maria Shirshakova predstaviće Vam usavršene formule mezoterapijskih koktela. Sa velikom radošću očekujemo Vaš dolazak.

   

  Saznajte više

Kavitacija (mezokavitacija)

 

Ova revolucionarna metoda koristi aparat za prenos mezoterapijskih medikamenata u dermis uz istovremeno izvođenje kavitacije.

 

Mezokavitacija omogućava prenos aktivnih supstanci sa površine kože u kožu na dubinu od 4mm, reverzibilnom promenom propusnih kanala ćelije. Penetracija supstanci je 400 puta veća od penetracije kozmetičkih preparata koji se nanose utrljavanjem u kožu. Na ovaj način se koži direktno daju na raspolaganje neophodne supstance za uklanjanje celulita i zatezanje, a kavitacijom se uklanjaju lokalizovane masne naslage. Prednosti mezokavitacije su da  tokom jednog tretmana postižemo trostruko dejstvo: uklanjamo celulit, zatežemo kožu i uklanjamo masne naslage.

 

Mezokavitacija je vrlo prijatna procedura i nećete doživeti neudobnosti tokom tretmana. Nakon tretmana pacijent se može vratiti normalnim dnevnim aktivnostima. Parametri koji se koriste u mezokavitaciji su podesivi tako da se prilagođavaju svakom pacijentu posebno.

 

Svaki tretman  traje 40  minuta i najčešće je potrebno uraditi seriju od 5 do 10 tretmana. Efekti se mogu videti najčešće  posle 2 ili 3 tretmana, ali rezultati zavise od težine i stanja celulita, opuštenosti kože ili količine masnih naslaga.