• Predavanje 10.novembar 2018.

  Pozivamo sve naše prijatelje, kolege i saradnike na akreditovano predavanje u hotelu Falkensteiner 10. novembra 2018.

   

  Radujemo se još jednom druženju i usvajanju novih znanja.

  Saznajte više
 • 22. 09. 2018. Beograd.
  Interaktivno predavanje hijaluronski fileri u hotelu hilton

  14. put po redu, 22.09.2018. u hotelu Hilton, Medica Aesthetica je organizovala Master Class u saradnji sa kompanijom Vivacy.

   

  Ugostili smo prof. Ali Mojallala, jednog od vodećih svetskih stručnjaka estetske hirurgije i anti-ageinga.

  Saznajte više
 • UKLONITE NEŽELJENE KILOGRAME I NASLAGE 

  SPM - Sukcesivna vakumska masaža - Prvenstveno služi razbijanju i lečenju celulita svih stadijuma.

   

  Ova metoda, namenjena je damama koje su odlučne u nameri da njihova lepota zasija punim sjajem.

   

  Saznajte više
 • Uklonite ožiljke! 

  Medica Aisthetica Vam predstavlja najsavremeniji aparat za efikasno uklanjanje ožiljaka i podmlađivanje celog lica i vrata.

   

  Neinvazivna, sigurna i efikasna kombinacija dokazanog blagotvornog dejstava infracrvene svetlosti i bipolarne radio frekvencije uspešno otklanja ožiljke uz istovremeno podmlađivanje kože.

   

  Zakažite besplatan pregled: 062 633 657

  Saznajte više
 • Edukacija laboratorije Innoaestehtics

  Uvažene kolege, estetsko-edukativni centar Medica Aesthetica Vas poziva na edukaciju laboratorije Innoaestehtics, koja je jedan od vodećih brendova na polju estetske medicine.

   

  11.oktobra, u Beogradu, dr Maria Shirshakova predstaviće Vam usavršene formule mezoterapijskih koktela. Sa velikom radošću očekujemo Vaš dolazak.

   

  Saznajte više

Kavitacija (mezokavitacija)

 

Ova revolucionarna metoda koristi aparat za prenos mezoterapijskih medikamenata u dermis uz istovremeno izvođenje kavitacije.

 

Mezokavitacija omogućava prenos aktivnih supstanci sa površine kože u kožu na dubinu od 4mm, reverzibilnom promenom propusnih kanala ćelije. Penetracija supstanci je 400 puta veća od penetracije kozmetičkih preparata koji se nanose utrljavanjem u kožu. Na ovaj način se koži direktno daju na raspolaganje neophodne supstance za uklanjanje celulita i zatezanje, a kavitacijom se uklanjaju lokalizovane masne naslage. Prednosti mezokavitacije su da  tokom jednog tretmana postižemo trostruko dejstvo: uklanjamo celulit, zatežemo kožu i uklanjamo masne naslage.

 

Mezokavitacija je vrlo prijatna procedura i nećete doživeti neudobnosti tokom tretmana. Nakon tretmana pacijent se može vratiti normalnim dnevnim aktivnostima. Parametri koji se koriste u mezokavitaciji su podesivi tako da se prilagođavaju svakom pacijentu posebno.

 

Svaki tretman  traje 40  minuta i najčešće je potrebno uraditi seriju od 5 do 10 tretmana. Efekti se mogu videti najčešće  posle 2 ili 3 tretmana, ali rezultati zavise od težine i stanja celulita, opuštenosti kože ili količine masnih naslaga.