• ODRŽANO INTERAKTIVNO PREDAVANJE O HIJALURONSKIM FILERIMA U ORGANIZACIJI NAŠEG CENTRA

  Više od 120 lekara i stručnjaka bilo je zainteresovano da u subotu, 1. oktobra čuje reč vrhunskog estetskog hirurga Profesora Ali Mojalala, koji je u Beograd došao sa Univerziteta Lion u Francuskoj.

   

  Saznajte više
 • AKTUELNO
  PREDAVANJE 1. OKTOBAR 2016

  Poštovane kolege,
   

  Veliko nam je zadovoljstvo i čast da Vas pozovemo na izuzetno predavanje, u organizaciji Estetsko-edukativnog centra Medica Aesthetica, koje se održava u Beogradu 1.10.2016. u hotelu Tulip Inn.

   

  Saznajte više
 • Za savršenu liniju bez kompromisa - upoznajte SPM

  SPM - Sukcesivna vakumska masaža - Prvenstveno služi razbijanju i lečenju celulita svih stadijuma.

   

  Ova metoda, namenjena je damama koje su odlučne u nameri da njihova lepota zasija punim sjajem.

  Saznajte više
 • NOVA DIMENZIJA U INTIMNOM ZDRAVLJU ŽENE - DESIRIAL

  Intimna suvoća se često javlja zbog hormonskog disbalansa koji pokreće narušavanje mehanizma hidratacije.

  Za adekvatnu funkciju sluzokože intimne regije, od presudnog je značaja održavati dobar nivo hidriranosti, kako bi se sprečilo isušivanje i iritacija. Injektovanjem hialuronske kiseline koja upija i zadržava vodu, može se  poboljšati sposobnost zadržavanja vode u vulvo-vaginalnoj regiji.

  Saznajte više
 • Edukacija laboratorije Innoaestehtics

  Uvažene kolege, estetsko-edukativni centar Medica Aesthetica Vas poziva na edukaciju laboratorije Innoaestehtics, koja je jedan od vodećih brendova na polju estetske medicine.

   

  11.oktobra, u Beogradu, dr Maria Shirshakova predstaviće Vam usavršene formule mezoterapijskih koktela. Sa velikom radošću očekujemo Vaš dolazak.

   

  Saznajte više

Kriolipoliza

 

Kriolipoliza je najsavremenija, klinički dokazana nehirurška, neinvazivna i potpuno bezbedna, visoko efikasna tehnika za uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga kao što su naslage na struku, bokovima, bedrima, na stomaku, leđima, butinama, listovima, kolenima, nadlakticama. Kriolipolizom, koja je poznata i pod nazivom kriogena liposukcija, efikasno se zamrzava adipozno (masno) tkivo, dok druga tkiva ostaju netaknuta, na taj način se prirodno i kontrolisano eliminišu masne ćelije.

 

Kriolipoliza započinje prislanjanjem sonde na površinu kože. Uređaj se nežno prislanja na zonu koja se tretira, i koža je ohlađena u periodu od 5 do 20 minuta. Svaki tretman traje u proseku jedan sat, i obično je potrebna serija tretmana,tj. više tretmana u nizu. Tretmani se ponavljaju na 4 nedelje. Efekat tretmana je progresivni gubitak od 1cm masnog tkiva pa naviše, nakon jednočasovnog tretmana.

 

Nakon tretmana obično je primetno blago crvenilo koje traje otprilike pola sata. Poboljšanja su vidljiva nakon 15 dana, ali je do vidljivosti konačnog rezultata potrebno da prođe dva do tri meseca. Rezultati ovog tretmana pokazali su se dugotrajnim.

 

Kriolipoliza je idealna za ljude svih starosnih doba koji imaju lokalizivane masne naslage. Kriolipoliza je savršena metoda za remodelovanja tela. Potpuno je konforna, jer nema bola, ožiljaka, anestezije, nema igala i nema potrebe za bilo kakvim periodom oporavka, nakon tretmana, odmah se može nastaviti sa svim svojim dnevnim aktivnostima.

 

Kriolipoliza se prema anketama nezavisnih revija smatra ubedljivo najdelotvornijom metodom za eliminaciju masnih naslaga. Procenat zadovoljnih klijenata koji ovu metodu ocenjuju kao najbolju se kreće od 70%-90%.