• Predavanje 10.novembar 2018.

  Pozivamo sve naše prijatelje, kolege i saradnike na akreditovano predavanje u hotelu Falkensteiner 10. novembra 2018.

   

  Radujemo se još jednom druženju i usvajanju novih znanja.

  Saznajte više
 • 22. 09. 2018. Beograd.
  Interaktivno predavanje hijaluronski fileri u hotelu hilton

  14. put po redu, 22.09.2018. u hotelu Hilton, Medica Aesthetica je organizovala Master Class u saradnji sa kompanijom Vivacy.

   

  Ugostili smo prof. Ali Mojallala, jednog od vodećih svetskih stručnjaka estetske hirurgije i anti-ageinga.

  Saznajte više
 • UKLONITE NEŽELJENE KILOGRAME I NASLAGE 

  SPM - Sukcesivna vakumska masaža - Prvenstveno služi razbijanju i lečenju celulita svih stadijuma.

   

  Ova metoda, namenjena je damama koje su odlučne u nameri da njihova lepota zasija punim sjajem.

   

  Saznajte više
 • Uklonite ožiljke! 

  Medica Aisthetica Vam predstavlja najsavremeniji aparat za efikasno uklanjanje ožiljaka i podmlađivanje celog lica i vrata.

   

  Neinvazivna, sigurna i efikasna kombinacija dokazanog blagotvornog dejstava infracrvene svetlosti i bipolarne radio frekvencije uspešno otklanja ožiljke uz istovremeno podmlađivanje kože.

   

  Zakažite besplatan pregled: 062 633 657

  Saznajte više
 • Edukacija laboratorije Innoaestehtics

  Uvažene kolege, estetsko-edukativni centar Medica Aesthetica Vas poziva na edukaciju laboratorije Innoaestehtics, koja je jedan od vodećih brendova na polju estetske medicine.

   

  11.oktobra, u Beogradu, dr Maria Shirshakova predstaviće Vam usavršene formule mezoterapijskih koktela. Sa velikom radošću očekujemo Vaš dolazak.

   

  Saznajte više

Kriolipoliza

 

Kriolipoliza je najsavremenija, klinički dokazana nehirurška, neinvazivna i potpuno bezbedna, visoko efikasna tehnika za uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga kao što su naslage na struku, bokovima, bedrima, na stomaku, leđima, butinama, listovima, kolenima, nadlakticama. Kriolipolizom, koja je poznata i pod nazivom kriogena liposukcija, efikasno se zamrzava adipozno (masno) tkivo, dok druga tkiva ostaju netaknuta, na taj način se prirodno i kontrolisano eliminišu masne ćelije.

 

Kriolipoliza započinje prislanjanjem sonde na površinu kože. Uređaj se nežno prislanja na zonu koja se tretira, i koža je ohlađena u periodu od 5 do 20 minuta. Svaki tretman traje u proseku jedan sat, i obično je potrebna serija tretmana,tj. više tretmana u nizu. Tretmani se ponavljaju na 4 nedelje. Efekat tretmana je progresivni gubitak od 1cm masnog tkiva pa naviše, nakon jednočasovnog tretmana.

 

Nakon tretmana obično je primetno blago crvenilo koje traje otprilike pola sata. Poboljšanja su vidljiva nakon 15 dana, ali je do vidljivosti konačnog rezultata potrebno da prođe dva do tri meseca. Rezultati ovog tretmana pokazali su se dugotrajnim.

 

Kriolipoliza je idealna za ljude svih starosnih doba koji imaju lokalizivane masne naslage. Kriolipoliza je savršena metoda za remodelovanja tela. Potpuno je konforna, jer nema bola, ožiljaka, anestezije, nema igala i nema potrebe za bilo kakvim periodom oporavka, nakon tretmana, odmah se može nastaviti sa svim svojim dnevnim aktivnostima.

 

Kriolipoliza se prema anketama nezavisnih revija smatra ubedljivo najdelotvornijom metodom za eliminaciju masnih naslaga. Procenat zadovoljnih klijenata koji ovu metodu ocenjuju kao najbolju se kreće od 70%-90%.