• Predavanje 10.novembar 2018.

  Pozivamo sve naše prijatelje, kolege i saradnike na akreditovano predavanje u hotelu Falkensteiner 10. novembra 2018.

   

  Radujemo se još jednom druženju i usvajanju novih znanja.

  Saznajte više
 • 22. 09. 2018. Beograd.
  Interaktivno predavanje hijaluronski fileri u hotelu hilton

  14. put po redu, 22.09.2018. u hotelu Hilton, Medica Aesthetica je organizovala Master Class u saradnji sa kompanijom Vivacy.

   

  Ugostili smo prof. Ali Mojallala, jednog od vodećih svetskih stručnjaka estetske hirurgije i anti-ageinga.

  Saznajte više
 • UKLONITE NEŽELJENE KILOGRAME I NASLAGE 

  SPM - Sukcesivna vakumska masaža - Prvenstveno služi razbijanju i lečenju celulita svih stadijuma.

   

  Ova metoda, namenjena je damama koje su odlučne u nameri da njihova lepota zasija punim sjajem.

   

  Saznajte više
 • Uklonite ožiljke! 

  Medica Aisthetica Vam predstavlja najsavremeniji aparat za efikasno uklanjanje ožiljaka i podmlađivanje celog lica i vrata.

   

  Neinvazivna, sigurna i efikasna kombinacija dokazanog blagotvornog dejstava infracrvene svetlosti i bipolarne radio frekvencije uspešno otklanja ožiljke uz istovremeno podmlađivanje kože.

   

  Zakažite besplatan pregled: 062 633 657

  Saznajte više
 • Edukacija laboratorije Innoaestehtics

  Uvažene kolege, estetsko-edukativni centar Medica Aesthetica Vas poziva na edukaciju laboratorije Innoaestehtics, koja je jedan od vodećih brendova na polju estetske medicine.

   

  11.oktobra, u Beogradu, dr Maria Shirshakova predstaviće Vam usavršene formule mezoterapijskih koktela. Sa velikom radošću očekujemo Vaš dolazak.

   

  Saznajte više

PRP

 

PRP – REJUVENACIJA KOŽE FAKTORIMA RASTA IZ PLAZME je tretman koji  koristi potencijal sopstvenog organizma u cilju poboljšanja teksture I tonusa kože. Vidno ublažava bore I tragove na koži poput ožiljaka od akni te predstavlja pravo rešenje za idealan beauty režim u cilju popravke ukupnog stanja kože.

 

KAKO SE IZVODI TRETMAN?

 

Krv se sterilnim, unapred pripremljenim setom vadi u epruvete. Ni u jednom trenutku krv ne dolazi u kontakt sa vazduhom iz spoljašnje sredine tako da je onemogucena bilo kakva kontaminacija uzorka. Centrifugiranjem se plazma odvaja od krvnih elemenata – ona se jedina uzima za tretman podmlađivanja. Deo ovako dobijene plazme se uzima za podmlađivanje kože odredjene regije, a deo za spravljanje filera kojim se popunjavaju duboke, urezane bore. Proces ubrizgavanja traje 8-15 minuta u zavisnosti od regije.

 

 

ZASTO BAS PRP?

 

Starenjem koza gubi sposobnost zadržavanja vlage, sinteze hijaluronske kiseline i što je najvažnije, obnove kolagenih vlakana. Stoga  PRP predstavlja najprirodnije rešenje za obnovu svih struktura kože jer stimulacijom resinteze kolagena I pojačavanjem protoka krvi u tretiranim zonama za rezultat daje obnovljenu, jedriju I blistaviju kožu.

 

 

KOJE PROBLEME MOŽEMO REŠAVATI PODMLAĐIVANJEM PLAZMOM?

 

 • Opuštenu, izboranu, ožiljcima narušenu teksturu kože lica, vrata i dekoltea.
 • Nakon laserskih tretmana, hemijskih pilinga ili drugih agresivnih tretmana, PRP se primenjuje kao maska koja se stavlja na lice radi brže regeneracije.
 • Kod opadanja kose, plazma se finim tankim iglicama ubacuje u vlasište što za rezultat ima ponovni rast kose koja postaje jača i punija.

 

 

KOJI SU RIZICI TRETMANA?

 

Imajuci u vidu autologu prirodu PRP tretmana (koristi se sopstveno tkivo) ne postoji rizik od bilo kakve imunološke ili alergijske reakcije kao ni od prenošenja bolesti putem krvi. Generalno, procedure sa PRP-om nisu bolne i pacijent se odmah moze vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Kompletna procedura ne zahteva vise od 30. minutne posete lekaru eliminišući potrebu za radikalnim hirurškim zahvatima.