• 11.11.2017 u Beogradu.
  Divan i sunčan dan, a Hotel M prepun

  Predavanje o hijaluronskim filerima u organizaciji MEDICA AESTHETICA sa edukatorom koji ne dolazi tako često da podeli svoje znanje.
   

  Prof. Ali Alain Mojallal je sertifikovani hirurg plastične i rekonstruktivne hirurgije,  predavač na Odeljenju Univerziteta u Lionu. Radio je i na Univeritetu u Teksasu, Medicinskom centu u Dalasu pod rukovodstvom Pr. Roda Rohricha.
   
  Saznajte više
 • UKLONITE NEŽELJENE KILOGRAME I NASLAGE 

  SPM - Sukcesivna vakumska masaža - Prvenstveno služi razbijanju i lečenju celulita svih stadijuma.

   

  Ova metoda, namenjena je damama koje su odlučne u nameri da njihova lepota zasija punim sjajem.

   

  Saznajte više
 • Uklonite ožiljke! 

  Medica Aisthetica Vam predstavlja najsavremeniji aparat za efikasno uklanjanje ožiljaka i podmlađivanje celog lica i vrata.

   

  Neinvazivna, sigurna i efikasna kombinacija dokazanog blagotvornog dejstava infracrvene svetlosti i bipolarne radio frekvencije uspešno otklanja ožiljke uz istovremeno podmlađivanje kože.

   

  Zakažite besplatan pregled: 062 633 657

  Saznajte više
 • Edukacija laboratorije Innoaestehtics

  Uvažene kolege, estetsko-edukativni centar Medica Aesthetica Vas poziva na edukaciju laboratorije Innoaestehtics, koja je jedan od vodećih brendova na polju estetske medicine.

   

  11.oktobra, u Beogradu, dr Maria Shirshakova predstaviće Vam usavršene formule mezoterapijskih koktela. Sa velikom radošću očekujemo Vaš dolazak.

   

  Saznajte više

Sukcesivna vakumska masaža SPM

 

Upoznajte SPM - Za savršenu liniju bez kompromisa. Sukcesivna vakumska masaža (SPM) prvenstveno služi razbijanju i lečenju celulita svih stadijuma. Ova metoda, namenjena je damama koje su odlučne u nameri da njihova lepota zasija punim sjajem

 

SPM aparatom za sukcesivnu masažu postižu se neverovatni rezultati u poboljšanju fizičkog izgleda. Masne naslage skidaju se ciljano sa bokova, nogu, ruku, stomaka i drugih željenih delova tela za koje se klijent odluči. Nakon jednog tretmana obim se na tretiranom mestu smanjuje za čak 1,5 cm. Takođe, SPM poboljšava perifernu cirkulaciju i na taj način pomaže ženama koje su sklone zadržavanju tečnosti (oticanju) da tu pojavu efikasno zaustave već nakon 3-4 tretmana.

 

Beskompromisni rezultati postižu se tako što SPM aparat razbija masne ćelije, eliminiše uzroke nastanka celulita, ubrzava cirkulaciju i pojačava limfnu drenažu. Istovremeno, ova metoda je izuzetno efikasna prilikom smanjenja strija i podizanja zadnjice. Čitava procedura obavlja se Weyergans aparatima sa kojima rade isključivo visokostručne osobe u cilju poboljšanja i očuvanja zdravlja i fizičkog izgleda.

 

Kako bi tretmani postigli željene rezultate, uz dolaske je potrebno piti što više tečnosti i smanjiti unos soli u oranizam. Tretman traje oko sat vremena i može se ponavljati svakog dana, do postizanja željene linije.

 

Sukcesivna vakumska masaža idealna je za brzo skidanje suvišnih kilograma na kritičnim mestima uz postizanje dugotrajnog efekta.

 

Sukcesivna vakumska masaža je efikasna za:
 

 • zatezanje kože
 • gubitak celulita
 • sprečavanje oticanja
 • smanjenje masnih naslaga
 • ublažavanje strija

 

 

Zakažite pregled