Syneron eTwo - Medica Aesthetica
 • Predavanje 10.novembar 2018.

  Pozivamo sve naše prijatelje, kolege i saradnike na akreditovano predavanje u hotelu Falkensteiner 10. novembra 2018.

   

  Radujemo se još jednom druženju i usvajanju novih znanja.

  Saznajte više
 • 22. 09. 2018. Beograd.
  Interaktivno predavanje hijaluronski fileri u hotelu hilton

  14. put po redu, 22.09.2018. u hotelu Hilton, Medica Aesthetica je organizovala Master Class u saradnji sa kompanijom Vivacy.

   

  Ugostili smo prof. Ali Mojallala, jednog od vodećih svetskih stručnjaka estetske hirurgije i anti-ageinga.

  Saznajte više
 • UKLONITE NEŽELJENE KILOGRAME I NASLAGE 

  SPM - Sukcesivna vakumska masaža - Prvenstveno služi razbijanju i lečenju celulita svih stadijuma.

   

  Ova metoda, namenjena je damama koje su odlučne u nameri da njihova lepota zasija punim sjajem.

   

  Saznajte više
 • Uklonite ožiljke! 

  Medica Aisthetica Vam predstavlja najsavremeniji aparat za efikasno uklanjanje ožiljaka i podmlađivanje celog lica i vrata.

   

  Neinvazivna, sigurna i efikasna kombinacija dokazanog blagotvornog dejstava infracrvene svetlosti i bipolarne radio frekvencije uspešno otklanja ožiljke uz istovremeno podmlađivanje kože.

   

  Zakažite besplatan pregled: 062 633 657

  Saznajte više
 • Edukacija laboratorije Innoaestehtics

  Uvažene kolege, estetsko-edukativni centar Medica Aesthetica Vas poziva na edukaciju laboratorije Innoaestehtics, koja je jedan od vodećih brendova na polju estetske medicine.

   

  11.oktobra, u Beogradu, dr Maria Shirshakova predstaviće Vam usavršene formule mezoterapijskih koktela. Sa velikom radošću očekujemo Vaš dolazak.

   

  Saznajte više

Syneron eTWO aparat

 

O eTWO aparatu

 

Medica Aisthetica na naše tržište donosi najsavremeniji aparat koji kombinuje dve jedinstvene platforme u estetskoj dermatologiji: Sublime & Sublative. Primena ovih tehnika osigurava efikasno i trajno uklanjanje ožiljaka i podmlađivanje celog lica i vrata. Neinvazivna, sigurna i efikasna kombinacija dokazanog blagotvornog dejstava infracrvene svetlosti i bipolarne radio frekvencije trajno otklanja probleme fleka uz istovremeno podmlađivanje kože.

 

Kako eTWO radi?

 

Sublative je jedina tehnologija u estetici koja dokazano smanjuje vidljivost  ožiljaka od akni u bilo kom stadijumu. Brzo izlečenje kože uz minimalno oštećenje epiderma je princip terapije, a koža garantovano postaje zdravija, elastičnija i lepša.

 

Da objasnimo praktično!

 

Specijalno dizajniran Sublative RF aplikator uz pomoć mnoštva multi-elektrodnih iglica, u određenim intervalima ubacuje radiofrekventnu energiju direktno u kožu, mikroskopske zone dermisa i epidermisa se zagrevaju i formiraju mrežu na površini, a akumulacione, odnosno ablatirane zone, koje nastaju usled zagrevanja i protoka energije, služe kao rezervoari ćelija za brzo i potpuno obnavljanje kože. Jednostavno, vaše telo stimulišemo da i samo učestvuje u lečenju. Na ovakav način postiže se maksimalna efikasnost i bezbednost i skraćuje vreme oporavka.

 

Sublime obezbeđuje bezbedno i kontrolisano zagrevanje dubokih slojeva dermisa kombinacijom infracrvenih zraka i bipolarne rF energije. Infracrveni zraci širokog opsega (700-2000nm) dokazano stimulišu sintezu kolagena a bipolarna rF energija dovodi do kontrakcije kolagenskih vlakana što momentalno zateže kožu lica i vrata i dugoročno ublažava bore.

 

eTwo - MedicaAesthetica

 

O tretmanu eTWO aparatom

 

Tretman je komforan, bezbolan, siguran i efikasan za sve tipove kože. Tokom tretmana neki pacijenti osećaju samo toplinu i blago peckanje. Sam proces traje kratko, od 20 do 40 minuta, u zavisnosti od područja koje se tretira, a oporavak je brz i lak, tako da se vrlo brzo, već kroz nekoliko sati možete vratiti svakodnevnim obavezama. Tretman je potrebno ponoviti 3 do 5 puta, u zavisnosti od stanja kože i uz nadzor i preporuku naših stručnjaka.

 

Tretman se uspešno primenjuje na koži lica, vrata ali i ostalim delovima tela.