Syneron eTwo - Medica Aesthetica
 • ODRŽANO INTERAKTIVNO PREDAVANJE O HIJALURONSKIM FILERIMA U ORGANIZACIJI NAŠEG CENTRA

  Više od 120 lekara i stručnjaka bilo je zainteresovano da u subotu, 1. oktobra čuje reč vrhunskog estetskog hirurga Profesora Ali Mojalala, koji je u Beograd došao sa Univerziteta Lion u Francuskoj.

   

  Saznajte više
 • AKTUELNO
  PREDAVANJE 1. OKTOBAR 2016

  Poštovane kolege,
   

  Veliko nam je zadovoljstvo i čast da Vas pozovemo na izuzetno predavanje, u organizaciji Estetsko-edukativnog centra Medica Aesthetica, koje se održava u Beogradu 1.10.2016. u hotelu Tulip Inn.

   

  Saznajte više
 • Za savršenu liniju bez kompromisa - upoznajte SPM

  SPM - Sukcesivna vakumska masaža - Prvenstveno služi razbijanju i lečenju celulita svih stadijuma.

   

  Ova metoda, namenjena je damama koje su odlučne u nameri da njihova lepota zasija punim sjajem.

  Saznajte više
 • NOVA DIMENZIJA U INTIMNOM ZDRAVLJU ŽENE - DESIRIAL

  Intimna suvoća se često javlja zbog hormonskog disbalansa koji pokreće narušavanje mehanizma hidratacije.

  Za adekvatnu funkciju sluzokože intimne regije, od presudnog je značaja održavati dobar nivo hidriranosti, kako bi se sprečilo isušivanje i iritacija. Injektovanjem hialuronske kiseline koja upija i zadržava vodu, može se  poboljšati sposobnost zadržavanja vode u vulvo-vaginalnoj regiji.

  Saznajte više
 • Edukacija laboratorije Innoaestehtics

  Uvažene kolege, estetsko-edukativni centar Medica Aesthetica Vas poziva na edukaciju laboratorije Innoaestehtics, koja je jedan od vodećih brendova na polju estetske medicine.

   

  11.oktobra, u Beogradu, dr Maria Shirshakova predstaviće Vam usavršene formule mezoterapijskih koktela. Sa velikom radošću očekujemo Vaš dolazak.

   

  Saznajte više

Syneron eTWO aparat

 

O eTWO aparatu

 

Medica Aisthetica na naše tržište donosi najsavremeniji aparat koji kombinuje dve jedinstvene platforme u estetskoj dermatologiji: Sublime & Sublative. Primena ovih tehnika osigurava efikasno i trajno uklanjanje ožiljaka i podmlađivanje celog lica i vrata. Neinvazivna, sigurna i efikasna kombinacija dokazanog blagotvornog dejstava infracrvene svetlosti i bipolarne radio frekvencije trajno otklanja probleme fleka uz istovremeno podmlađivanje kože.

 

Kako eTWO radi?

 

Sublative je jedina tehnologija u estetici koja dokazano smanjuje vidljivost  ožiljaka od akni u bilo kom stadijumu. Brzo izlečenje kože uz minimalno oštećenje epiderma je princip terapije, a koža garantovano postaje zdravija, elastičnija i lepša.

 

Da objasnimo praktično!

 

Specijalno dizajniran Sublative RF aplikator uz pomoć mnoštva multi-elektrodnih iglica, u određenim intervalima ubacuje radiofrekventnu energiju direktno u kožu, mikroskopske zone dermisa i epidermisa se zagrevaju i formiraju mrežu na površini, a akumulacione, odnosno ablatirane zone, koje nastaju usled zagrevanja i protoka energije, služe kao rezervoari ćelija za brzo i potpuno obnavljanje kože. Jednostavno, vaše telo stimulišemo da i samo učestvuje u lečenju. Na ovakav način postiže se maksimalna efikasnost i bezbednost i skraćuje vreme oporavka.

 

Sublime obezbeđuje bezbedno i kontrolisano zagrevanje dubokih slojeva dermisa kombinacijom infracrvenih zraka i bipolarne rF energije. Infracrveni zraci širokog opsega (700-2000nm) dokazano stimulišu sintezu kolagena a bipolarna rF energija dovodi do kontrakcije kolagenskih vlakana što momentalno zateže kožu lica i vrata i dugoročno ublažava bore.

 

eTwo - MedicaAesthetica

 

O tretmanu eTWO aparatom

 

Tretman je komforan, bezbolan, siguran i efikasan za sve tipove kože. Tokom tretmana neki pacijenti osećaju samo toplinu i blago peckanje. Sam proces traje kratko, od 20 do 40 minuta, u zavisnosti od područja koje se tretira, a oporavak je brz i lak, tako da se vrlo brzo, već kroz nekoliko sati možete vratiti svakodnevnim obavezama. Tretman je potrebno ponoviti 3 do 5 puta, u zavisnosti od stanja kože i uz nadzor i preporuku naših stručnjaka.

 

Tretman se uspešno primenjuje na koži lica, vrata ali i ostalim delovima tela.